Strakke schaamlippen buurvrouw pijpt buurman

strakke schaamlippen buurvrouw pijpt buurman

Lees alle seksverhalen en je zult zien dat jouw mening graden anders zal zijn. Jij kijkt straks heel anders tegen oudere vrouwen aan. Als joch van bijna 16 had ik al regelmatig een stijve piemel maar wist van toeten noch blazen. Tot op een dag in een warme zomer ik bij de buurman was, waar ik regelmatig naar zijn trein verzameling kwam kijken.

De buurman was getrouwd met een dikke vrouw en ze hadden een meisje van 1 jaar. Toen we op zolder naar de treinen keken zag ik daar een enorme bh van haar hangen en ik kon het niet missen want ik stond met mijn gezicht half in de grote cups.

Ik wist wat een bh was en werd dusdanig opgewonden van het gevoel van de stof in mijn gezicht dat in mijn zwembroek een behoorlijke bobbel kwam.

Ik bleef daar staan en wreef mijn gezicht heerlijk tegen de stof en dacht zelfs haar lichaamsgeur te ruiken, de buurman keek naar me en zei: Ik antwoordde met een rood gezicht fluisterend: Hij kwam naar me toe en zei: En pakte de bh van de lijn. Hij wreef met de bh over zijn kruis en vertelde dat hij daar een heerlijk gevoel van kreeg en ik zag zijn pik groeien in zijn broek.

Heb je al eens afgetrokken? Ik zei wat is dat? Hij liet zijn broek zakken en daar sprong in mijn ogen een enorme pik te voorschijn die trillend recht op stond, hij nam hem in zijn hand en begon langzaam te trekken en ik zag een grote paarse eikel glimmend van het nat te voorschijn komen. Kijk zei hij, als je zo heen en weer gaat krijg je een heerlijk gevoel.

Je mag wel even voelen hoe dat moet. Voorzichtig nam ik zijn pik in mijn hand en begon de zelfde beweging te maken, het wond mij op die warme kloppende pik in mijn hand te voelen.

Doe maar sneller zij hij en ik verhoogde het tempo terwijl hij met zijn gezicht in de cups van de bh wreef. Probeer het maar eens bij je zelf kreunde hij. Ik liet mijn broek zakken en begon bij me zelf de trekkende beweging te maken terwijl hij keek en zich zelf stevig af stond te trekken. Ik vond het heerlijk gevoel en begon steeds geiler te worden.

Plots begon de buurman te kreunen en er spoot een witte vloeisof uit zijn pik over de tafel. Ik schrok me rot maar snel vertelde hij dat je het daarvoor deed.

Ik kreeg van de schrik een slappe en borg mijn piemel snel weer in de zwembroek. Jij krijgt dat ook nog wel zij de buurman vooral als je goed oefent en fantaseert over vrouwen.

Ik vertelde hem dat ik nog nooit een vrouw in ondergoed of naakt had gezien. Dat is geen probleem zei hij kom vrijdag maar om 5 uur want dan gaat mijn vrouw in de keuken in de teil en kunnen we vanuit de bijkeuken kijken want ik heb daar een gat in de muur gemaakt en ik zal er voor jouw ook een maken.

Ik kon bijna niet wachten tot vrijdag, wat duurde dat lang en elke avond lag ik in bed te trekken en er kwam maar niets uit. Eindelijk was het vrijdag, om half 5 was ik al bij de buurman en bekeek de buurvrouw met totaal andere ogen, ik voelde mijn pikje kloppen in mijn broek van opwinding.

Eindelijk ging de buurvrouw naar de keuken en wij liepen snel naar de bijkeuken. De buurman wees mij een gaatje in de muur aan waar ik staand op een stoel de hele keuken kon overzien.

Trillend van spanning keek ik door het gaatje en zag de buurvrouw rond lopen bij de teil. Ze knoopte haar jurk aan de voorzijde open en trok hem uit. Ik zag een prachtig dik lichaam en een volle stevige uitstekende kont en brede volle heupen.

Haar bh was zo gevuld dar haar borsten er bovenuit puilden en trilden bij elke beweging. Mijn pik groeide en klopte in mijn broek en ik kneep zachtjes door mijn broek in mijn pik.

Ze maakte haar bh los en ik zag haar enorme borsten uit de bh rollen en ze zakten naar beneden zodat haar dikke donkere tepels op haat buik lagen. Bij elke beweging slingerden die zware hangende dikke tieten alle kanten op, ze bukte zich voor over om de temperatuur van het water te voelen en oh wat hingen die heerlijke uiers daar zwaar naar beneden ze leken wel een meter lang. Stiekem keek ik snel naar de buurman en zag zijn broek op zijn knieen en hij stond zich af te trekken kijkend naar zijn vrouw.

Ik ging voorzichtig met mijn hand in mijn broek en probeerde me af te trekken in mijn broek. De buurvrouw deed haar onderbroek uit en ik keek bloedgeil naar haar dikke billen die op en neer gingen onder het lopen. Ze pakte een handdoek en ging voorzichtig met een been in de teil. Ik zag een bos haar tussen haar benen en kon me niet voorstellen wat daar nog meer was. Ik hoorde de buurman kreunen en terwijl ik snel even naar hem keek zag ik hem klaar komen. Hij kwam bij mij staan terwijl zijn pik slap werd en zei trek je ook maar even af.

Ik liet mijn broek zakken en probeerde door het gaatje te kijken en tegelijk te trekken, Dat gaat niet zij ik, ik kan dan niets zien. Wacht maar zei hij, Kijk jij maar en zal je wel helpen.

Terwijl ik door het gaatje keek hoe zij haar enorme uiers aan het wassen was begon hij mijn pik af te trekken. Plots voelde ik zijn andere hand om mijn ballen en wow ik werd me daar toch geil.

De buurvrouw was haar bos haar tussen haar benen staande aan het wassen en draaide haar heerlijke kont naar me toe. Diep voorover gebukt zag ik haar washandschoen tussen haar billen en haar kruis heen en weer gaan en haar dikke schaamlippen glinsteren in het licht.

Ik voelde ondertussen mijn pikje zo hard worden en kreeg een vreemd gevoel. Plots kreeg ik mijn eerste orgasme en spoot een klein kwakje. De buurman grinnikte en zei: Snel trokken we onze broeken aan en gingen naar buiten.

Bijna iedere week keken we samen en soms moest ik de buurman aftrekken en soms trok hij mij af. Hij vertelde me wat neuken was en wat er bij een vrouw allemaal onder die bos haar zat, zo leerde ik meer over klaarkomen en vrouwen.

Soms ging ik wel eens mee als zij gingen zwemmen ergens en dan liep ik de hele tijd met een stijve als ik haar in badpak zag lopen me deinende borsten en haar heerlijke billen. Ze droeg altijd een zwart glimmend strak badpak wat alle rondingen accentueerden en haar tepels probeerden door de stof naar buiten te komen.

Misschien heb ik daardoor wel een voorkeur voor mollige vrouwen gekregen. We deden bal spelletjes in het water en ik klemde me helemaal tegen haar aan als ik haar de bal af moest pakken. Soms drukte ik mijn harde gezwollen pik tegen haar billen aan en worstelde met haar in het water en greep telkens weer haar zware hangende geile tieten stiekem vast. Onder water trok ik me daarna af kijkend naar haar dromend dat ik ooit dei heerlijke tieten in mijn handen zou hebben en die heerlijk vette gezwollen tepels mocht zuigen.

Soms had ik het gevoel dat ze wist dat ik zo op haar geilde want haar handen en lichaam streken onder water regelmatig tegen mijn stijve pik aan. Een jaar later kregen ze een tweede kind en zij gaf het kind de borst in de kamer terwijl wij er bij zaten, meestal zat ze met beide borsten bloot en ik genoot van die grote uitstekende dikke donkere tepels en die zware met blauwe aderen doorlopen memmen.

Direct nadat ze klaar was met het zogen trok ik me in de schuur snel af dromend van al dat heerlijks samen met haar man terwijl we nog na praten over haar geile lichaam. Op een avond toen we weer door de gaten stonden te kijken voelde ik plotseling dat mijn pik door de buurman gepijpt werd. Ik wist niet wat me over kwam en tuimelde bijna van de stoel af.

De buurman vertelde me toen dat dit pijpen heette en dat je zo ook klaar kon komen. Ik ging onderuit gezakt op de stoel zitten en gaf me over aan de warme mond van de buurman en voelde zijn handen om mijn zak en de andere hand die me langzaam aftrok. Zijn ruwe tong likte mijn zak en zuigend gleed zijn mond naar boven om mijn eikel. MM heerlijk zij hij en wat een geil heerlijk pikje heb je toch.

Ik genoot zachtjes kreunend en vond het heerlijker dan trekken. Let goed op wat ik allemaal doe zei hij want dan mag je het zo bij mij doen. Ik schrok er even van dat ik zijn dikke vette pik moest pijpen maar dacht toen dat het wel een geil gevoel gaf dus waarom niet? De hand die mijn ballen streelden gleden naar mijn billen en ik voelde een vinger tegen mijn kontgaatje drukken en strelen.

Kreunend gaf ik aan dat ik dat lekker vond en langzaam begon hij met zijn vinger mijn kontje te neuken. Oh wat een geil gevoel, buurman zoog en likte me vol overgave met inmiddels twee vingers in mijn kontgaatje dat drijfnat was geworden van zijn speeksel en mijn voorvocht. Hij zoog mijn pikje diep in zijn keel en kreunend spoot ik mijn zaad in zijn mond. Hij zoog en slikte al mijn zaad door en likte mijn pik heerlijk schoon. Zo nu mag jij het bij mij doen zei hij. Ik ging op mijn knieen voor hem zitten en nam de enorme zware zak in mijn hand en mijn andere hand streelde zijn drijfnatte zwaar dooraderde zware stam.

Ik schoof het vel van zijn eikel en keek naar die dikke paarse gezwollen kop en likte voorzichtig het topje. MM dat smaakte goed. Zachtjes schoof ik die vette eikel in mijn mond en mijn tong begon alle plekjes van die natte eikel te verkennen. Ik zoog en likte vol overgave de randjes achter de eikel en probeerde hem zo diep mogelijk in mijn mond te krijgen Oh wat was dat ding groot en hard. Hij klopte en schokte in mijn mond van genot. Zijn voorbeeld volgend gleed ik met twee vingers in zijn kont en voelde zijn sluitspieren knijpen rond mijn vingers.

Ik neukte hem heerlijk met mijn vingers in zijn kont en liet de zware ballen tussen mijn vingers rollen. Hij kreunde van genot en keek niet meer door het gat in de muur maar naar wat ik met hem deed. Ik begon hem af te trekken en hij greep mijn hoofd en begon mij in mijn mond te neuken. OOOh heerlijk zei hij en spoot zijn zaad in mijn mond. Ik kon het niet allemaal zo snel doorslikken dus liep het uit mijn mondhoeken over mijn kin. Ik likte de laatste resten van zijn pik en zoog nog zachtjes na genietend van de smaak.

We liepen naar buite en hij vroeg me: Hoe was dat nu? Ik vertelde hem dat het heerlijk was en of vrouwen dat ook voor mannen deden. Hij vertelde me toen dat vrouwen dat ook heerlijk konden doen maar dat je ook vrouwen met de mond kon bevredigen en legde me uit dat vrouwen een klit hadden die werkte als een klein pikje en waar die zat. Ik zei dat ik die nooit had gezien bij zijn vrouw maar wel die dikke grote schaamlippen.

Ik zorg ervoor dat je dat volgende week kunt zien zij hij toen. Die week daarna stonden we weer te kijken en ze stond al ontkleed klaar, Ze pakte een stoel en zette die naast de teil en ging wijdbeens op de stoel zitten. We hadden vol zicht op haar want ze zat met gespreide benen op de stoel en begon haar vette kut met scheerzeep in te smeren. Ik heb haar opdracht gegeven haar kut kaal te scheren zij de buurman, zodat je alles beter kunt zien.

Ze masseerde de scheerzeep met haar vingers over haar kut en genoot en zichtbaar van. Haar vingers gleden door de dikke spleet en streelden de vette schaamlippen tot ze gezwollen en donkerrood van geiligheid waren. Ze begon haar kut te scheren meet een krabbertje en ik kreeg steeds meer van die geile kut te zien. Haar borsten gleden over haar buik heen en weer met klodders scheerschuim er op.

Ik fantaseerde dat het mijn zaad was in plaats van de scheerschuim. We stonden heftig aan onze pikken te trekken kijkend naar de kut die steeds naakter werd. De buurman had inmiddels met zijn andere hand mijn kontgaatje gevonden en neukte met drie vingers mijn kont.

Ik likte een paar vingers nat en begon hem ook in zijn kont te vingeren. Het maakte ons allemaal niets meer uit zo geil waren we.

Haar kut was nu helemaal naakt en ze draaide zich om en ging diep gebukt voor overstaan en ging haar kon scheren. Ik keek naar die enorme dikke vette billen met die geile roze ster er tussen waar ik duidelijk kon zien hoe ze er van genoot.

Haar sluitspieren ware druk aan het reageren op de streling van het krabbertje daar. Haar schaamlippen hingen vol ornaat gezwollen naar beneden en flapperden heen en weer. Uit haar kut droop duidelijk een stroom van kutgeil langs haar dikke bovenbenen naar beneden. Oh wat zou ik graag haar roze ster eens lekker likken en mijn pikje daar in willen laten glijden.

Kreunend hoor ik de buurman klaarkomen en zijn kwak tegen de muur spuiten. Ik bleef gebiologeerd lijken naar wat daar in de keuken gebeurde.

Ze was nu weer overeind gekomen en ging weer op de stoel zitten met haar voeten op de rand van de teil en haar benen wijd gespreid. Langzaam begon ze haar kale natte kut te strelen en met haar andere hand haar geile zware tieten te strelen. Iedere keer als ze de bladeren opraapte kreeg ik een prachtig kaalgeschoren kutje te zien. Het brandde zich op mijn netvlies en het ging niet meer weg. De zon schitterde op de piercing die door haar klitje leek te zitten.

Met een inmiddels keiharde dikke lul schoot ik vlug weg achter het gordijn toen ze ineens naar ons raam keek. Waarschijnlijk heeft ze me ook gezien. Diezelfde middag liet ik mijn hondje uit. Mijn vrouw was naar een vriendin, koffie drinken. Toen ik terug kwam en naar binnen wilde stappen zag ik dat de deur bij de buren een klein stukje open stond.

Ik liet de hond de huiskamer in liep weer naar buiten. Mijn adem stokte en ik voelde mijn hart in mijn keel bonken. Ik keek door de raam en zag haar achter haar laptop zitten, met, volgens mij, haar hand weer in haar broek. Het was verder nogal donker. Ik meende zelfs te zien dat ze naakt achter haar laptop zat ….. Het beeldscherm gaf nu wat meer licht en verdomd….. Ik zag duidelijk het silhouet van haar grote borsten en ze had nog steeds haar hand tussen haar benen. Ik deed de deur voorzichtig open en besloot naar binnen te gaan.

Ik zou vragen of ze dat foldertje van de Jumbo misschien nog had, in verband met de kortingsbonnen. Ook de tussendeur was niet dicht en ik kon zonder dat ze het doorhad naar binnen lopen.

Ik zag dat ze een geil filmpje aan het kijken was. Een mollige vrouw werd hard in haar kont geneukt door een neger met een belachelijk grote lul en ze had er overduidelijk enige moeite mee.

Neuk me in mijn sterretje, héél langzaam en speel ook lekker met mijn klitje. Dat was mijn naam! Zat ze hier nou te fantaseren dat ze door haar eigen buurman in haar kont geneukt werd?

Ondertussen vingerde ze zich. Ik zag dat ze steeds 2 vingers in en uit haar kutje duwde, ze aflikte en vervolgens weer in haar kutje duwde. Dit was echt een bloedgeil gezicht. Chantal keek om en schrok zich helemaal wild. Met haar ene hand probeerde ze haar rechterborst te bedekken maar haar borsten waren zo groot dat ze eigenlijk alleen haar tepel achter haar hand verstopte.

Met de andere bedekte ze haar kutje maar haar linkerborst bleek onbedekt. Ik uuuuh …was een filmpje aan het kijken. Ik heb je niet gehoord. Ik reageerde zo normaal mogelijk maar ze zag duidelijk dat ik constant naar haar heerlijke ronde borsten keek. Het is een soort wekelijkse serie maar ik kijk een paar afleveringen per dag om het afgelopen seizoen in te halen.

Vandaag wordt ze voor het eerst door de buurman in haar kont genomen. Ze klikte op een folder en er kwamen 24 icoontjes tevoorschijn. Kijk, dit is aflevering 22 van jaar 1. Ik weet helaas niet of er een tweede seizoen is. Ze stond op en kwam op me af. Ik zag haar heerlijke op en neer deinende borsten die nog groter waren dan ik dacht. Omdat ze nu voor de laptop stond kwam er licht van achter door haar benen en zag ik een paar lekkere kleine schaamlipjes die me aankeken, openstaand als een roosje.

Ze komt recht op me af en gaat op haar knieën. Als haar hond de hond van de buurman tussen de benen snuffelt en begint te likken besluiten ze de hondjes na te doen. Dat is de allereerste keer dat ze iets met seks doen. Maaike maakt zijn rits open en begint hem te pijpen. Inmiddels drijfnat door de aanhoudende regen slikt ze alles door als hij grommend klaarkomt en zegt dat zij de volgende keer aan de beurt is. Tim wil de band oppompen om te kijken waar het gaatje zit. Als ze voorover bukt om de fietspomp te pakken in haar véél te korte rokje ziet Tim dat ze geen onderbroek aan heeft.

Nu zakt hij door zijn knieën en likt haar kutje terwijl zij voorover gebogen op haar bagagedrager leunt. Mijn paal scheurt bijna uit mijn broek. Ik vraag het haar gewoon! Wow, wat een lekker dikke grote pik. Véél groter dan ik gewend ben! Oh, mag ik hem alsjeblieft aanraken. Met haar rechterhand begint ze me rustig af te trekken terwijl ze me heerlijk blijft pijpen. Dit is absurd lekker! Ik pak met allebei mijn handen haar bolle tieten vast en begin ermee te spelen.

Haar tepels zijn al kneiterhard en als ik ze tussen mijn vingers op en neer rol hoor ik een geil kreuntje. In mijn ooghoek zie ik een auto langsrijden. We staan hier voor het raam! Iedereen die langsloopt kan ons zien. Mensen zullen hooguit denken dat ik mijn man aan het pijpen ben en bovendien, er komt hier echt geen hond voorbij.

Deze straat is volledig uitgestorven overdag. Ze slurpt mijn eikel weer naar binnen en pijpt me alsof ze al jaren geen lul meer in haar mondje heeft gehad. Deel 2 was toch neuken en deel 3 slikken? Ik duw mijn dikke eikel tegen haar natte lipjes aan.

Ik moet best wel een beetje doorduwen. Ze is echt onwijs strak! Ik durf niet echt door te duwen.

.

Biman zoekt biman heerlijk geneukt wordenstrakke schaamlippen buurvrouw pijpt buurman

Lees alle seksverhalen en je zult zien dat jouw mening graden anders zal zijn. Jij kijkt straks heel anders tegen oudere vrouwen aan. Als joch van bijna 16 had ik al regelmatig een stijve piemel maar wist van toeten noch blazen. Tot op een dag in een warme zomer ik bij de buurman was, waar ik regelmatig naar zijn trein verzameling kwam kijken. De buurman was getrouwd met een dikke vrouw en ze hadden een meisje van 1 jaar.

Toen we op zolder naar de treinen keken zag ik daar een enorme bh van haar hangen en ik kon het niet missen want ik stond met mijn gezicht half in de grote cups. Ik wist wat een bh was en werd dusdanig opgewonden van het gevoel van de stof in mijn gezicht dat in mijn zwembroek een behoorlijke bobbel kwam. Ik bleef daar staan en wreef mijn gezicht heerlijk tegen de stof en dacht zelfs haar lichaamsgeur te ruiken, de buurman keek naar me en zei: Ik antwoordde met een rood gezicht fluisterend: Hij kwam naar me toe en zei: En pakte de bh van de lijn.

Hij wreef met de bh over zijn kruis en vertelde dat hij daar een heerlijk gevoel van kreeg en ik zag zijn pik groeien in zijn broek. Heb je al eens afgetrokken? Ik zei wat is dat? Hij liet zijn broek zakken en daar sprong in mijn ogen een enorme pik te voorschijn die trillend recht op stond, hij nam hem in zijn hand en begon langzaam te trekken en ik zag een grote paarse eikel glimmend van het nat te voorschijn komen. Kijk zei hij, als je zo heen en weer gaat krijg je een heerlijk gevoel.

Je mag wel even voelen hoe dat moet. Voorzichtig nam ik zijn pik in mijn hand en begon de zelfde beweging te maken, het wond mij op die warme kloppende pik in mijn hand te voelen.

Doe maar sneller zij hij en ik verhoogde het tempo terwijl hij met zijn gezicht in de cups van de bh wreef. Probeer het maar eens bij je zelf kreunde hij. Ik liet mijn broek zakken en begon bij me zelf de trekkende beweging te maken terwijl hij keek en zich zelf stevig af stond te trekken.

Ik vond het heerlijk gevoel en begon steeds geiler te worden. Plots begon de buurman te kreunen en er spoot een witte vloeisof uit zijn pik over de tafel. Ik schrok me rot maar snel vertelde hij dat je het daarvoor deed. Ik kreeg van de schrik een slappe en borg mijn piemel snel weer in de zwembroek.

Jij krijgt dat ook nog wel zij de buurman vooral als je goed oefent en fantaseert over vrouwen. Ik vertelde hem dat ik nog nooit een vrouw in ondergoed of naakt had gezien. Dat is geen probleem zei hij kom vrijdag maar om 5 uur want dan gaat mijn vrouw in de keuken in de teil en kunnen we vanuit de bijkeuken kijken want ik heb daar een gat in de muur gemaakt en ik zal er voor jouw ook een maken. Ik kon bijna niet wachten tot vrijdag, wat duurde dat lang en elke avond lag ik in bed te trekken en er kwam maar niets uit.

Eindelijk was het vrijdag, om half 5 was ik al bij de buurman en bekeek de buurvrouw met totaal andere ogen, ik voelde mijn pikje kloppen in mijn broek van opwinding. Eindelijk ging de buurvrouw naar de keuken en wij liepen snel naar de bijkeuken. De buurman wees mij een gaatje in de muur aan waar ik staand op een stoel de hele keuken kon overzien. Trillend van spanning keek ik door het gaatje en zag de buurvrouw rond lopen bij de teil. Ze knoopte haar jurk aan de voorzijde open en trok hem uit.

Ik zag een prachtig dik lichaam en een volle stevige uitstekende kont en brede volle heupen. Haar bh was zo gevuld dar haar borsten er bovenuit puilden en trilden bij elke beweging. Mijn pik groeide en klopte in mijn broek en ik kneep zachtjes door mijn broek in mijn pik. Ze maakte haar bh los en ik zag haar enorme borsten uit de bh rollen en ze zakten naar beneden zodat haar dikke donkere tepels op haat buik lagen.

Bij elke beweging slingerden die zware hangende dikke tieten alle kanten op, ze bukte zich voor over om de temperatuur van het water te voelen en oh wat hingen die heerlijke uiers daar zwaar naar beneden ze leken wel een meter lang. Stiekem keek ik snel naar de buurman en zag zijn broek op zijn knieen en hij stond zich af te trekken kijkend naar zijn vrouw.

Ik ging voorzichtig met mijn hand in mijn broek en probeerde me af te trekken in mijn broek. De buurvrouw deed haar onderbroek uit en ik keek bloedgeil naar haar dikke billen die op en neer gingen onder het lopen.

Ze pakte een handdoek en ging voorzichtig met een been in de teil. Ik zag een bos haar tussen haar benen en kon me niet voorstellen wat daar nog meer was. Ik hoorde de buurman kreunen en terwijl ik snel even naar hem keek zag ik hem klaar komen.

Hij kwam bij mij staan terwijl zijn pik slap werd en zei trek je ook maar even af. Ik liet mijn broek zakken en probeerde door het gaatje te kijken en tegelijk te trekken, Dat gaat niet zij ik, ik kan dan niets zien. Wacht maar zei hij, Kijk jij maar en zal je wel helpen. Terwijl ik door het gaatje keek hoe zij haar enorme uiers aan het wassen was begon hij mijn pik af te trekken. Plots voelde ik zijn andere hand om mijn ballen en wow ik werd me daar toch geil.

De buurvrouw was haar bos haar tussen haar benen staande aan het wassen en draaide haar heerlijke kont naar me toe. Diep voorover gebukt zag ik haar washandschoen tussen haar billen en haar kruis heen en weer gaan en haar dikke schaamlippen glinsteren in het licht. Ik voelde ondertussen mijn pikje zo hard worden en kreeg een vreemd gevoel.

Plots kreeg ik mijn eerste orgasme en spoot een klein kwakje. De buurman grinnikte en zei: Snel trokken we onze broeken aan en gingen naar buiten. Bijna iedere week keken we samen en soms moest ik de buurman aftrekken en soms trok hij mij af. Hij vertelde me wat neuken was en wat er bij een vrouw allemaal onder die bos haar zat, zo leerde ik meer over klaarkomen en vrouwen.

Soms ging ik wel eens mee als zij gingen zwemmen ergens en dan liep ik de hele tijd met een stijve als ik haar in badpak zag lopen me deinende borsten en haar heerlijke billen.

Ze droeg altijd een zwart glimmend strak badpak wat alle rondingen accentueerden en haar tepels probeerden door de stof naar buiten te komen.

Misschien heb ik daardoor wel een voorkeur voor mollige vrouwen gekregen. We deden bal spelletjes in het water en ik klemde me helemaal tegen haar aan als ik haar de bal af moest pakken. Soms drukte ik mijn harde gezwollen pik tegen haar billen aan en worstelde met haar in het water en greep telkens weer haar zware hangende geile tieten stiekem vast.

Onder water trok ik me daarna af kijkend naar haar dromend dat ik ooit dei heerlijke tieten in mijn handen zou hebben en die heerlijk vette gezwollen tepels mocht zuigen. Soms had ik het gevoel dat ze wist dat ik zo op haar geilde want haar handen en lichaam streken onder water regelmatig tegen mijn stijve pik aan.

Een jaar later kregen ze een tweede kind en zij gaf het kind de borst in de kamer terwijl wij er bij zaten, meestal zat ze met beide borsten bloot en ik genoot van die grote uitstekende dikke donkere tepels en die zware met blauwe aderen doorlopen memmen.

Direct nadat ze klaar was met het zogen trok ik me in de schuur snel af dromend van al dat heerlijks samen met haar man terwijl we nog na praten over haar geile lichaam. Op een avond toen we weer door de gaten stonden te kijken voelde ik plotseling dat mijn pik door de buurman gepijpt werd.

Ik wist niet wat me over kwam en tuimelde bijna van de stoel af. De buurman vertelde me toen dat dit pijpen heette en dat je zo ook klaar kon komen. Ik ging onderuit gezakt op de stoel zitten en gaf me over aan de warme mond van de buurman en voelde zijn handen om mijn zak en de andere hand die me langzaam aftrok. Zijn ruwe tong likte mijn zak en zuigend gleed zijn mond naar boven om mijn eikel. MM heerlijk zij hij en wat een geil heerlijk pikje heb je toch.

Ik genoot zachtjes kreunend en vond het heerlijker dan trekken. Let goed op wat ik allemaal doe zei hij want dan mag je het zo bij mij doen. Ik schrok er even van dat ik zijn dikke vette pik moest pijpen maar dacht toen dat het wel een geil gevoel gaf dus waarom niet?

De hand die mijn ballen streelden gleden naar mijn billen en ik voelde een vinger tegen mijn kontgaatje drukken en strelen. Kreunend gaf ik aan dat ik dat lekker vond en langzaam begon hij met zijn vinger mijn kontje te neuken.

Oh wat een geil gevoel, buurman zoog en likte me vol overgave met inmiddels twee vingers in mijn kontgaatje dat drijfnat was geworden van zijn speeksel en mijn voorvocht. Hij zoog mijn pikje diep in zijn keel en kreunend spoot ik mijn zaad in zijn mond.

Hij zoog en slikte al mijn zaad door en likte mijn pik heerlijk schoon. Zo nu mag jij het bij mij doen zei hij. Ik ging op mijn knieen voor hem zitten en nam de enorme zware zak in mijn hand en mijn andere hand streelde zijn drijfnatte zwaar dooraderde zware stam. Ik schoof het vel van zijn eikel en keek naar die dikke paarse gezwollen kop en likte voorzichtig het topje. MM dat smaakte goed. Zachtjes schoof ik die vette eikel in mijn mond en mijn tong begon alle plekjes van die natte eikel te verkennen.

Ik zoog en likte vol overgave de randjes achter de eikel en probeerde hem zo diep mogelijk in mijn mond te krijgen Oh wat was dat ding groot en hard.

Hij klopte en schokte in mijn mond van genot. Zijn voorbeeld volgend gleed ik met twee vingers in zijn kont en voelde zijn sluitspieren knijpen rond mijn vingers.

Ik neukte hem heerlijk met mijn vingers in zijn kont en liet de zware ballen tussen mijn vingers rollen. Hij kreunde van genot en keek niet meer door het gat in de muur maar naar wat ik met hem deed. Ik begon hem af te trekken en hij greep mijn hoofd en begon mij in mijn mond te neuken. OOOh heerlijk zei hij en spoot zijn zaad in mijn mond. Ik kon het niet allemaal zo snel doorslikken dus liep het uit mijn mondhoeken over mijn kin. Ik likte de laatste resten van zijn pik en zoog nog zachtjes na genietend van de smaak.

We liepen naar buite en hij vroeg me: Hoe was dat nu? Ik vertelde hem dat het heerlijk was en of vrouwen dat ook voor mannen deden. Hij vertelde me toen dat vrouwen dat ook heerlijk konden doen maar dat je ook vrouwen met de mond kon bevredigen en legde me uit dat vrouwen een klit hadden die werkte als een klein pikje en waar die zat.

Ik zei dat ik die nooit had gezien bij zijn vrouw maar wel die dikke grote schaamlippen. Ik zorg ervoor dat je dat volgende week kunt zien zij hij toen. Die week daarna stonden we weer te kijken en ze stond al ontkleed klaar, Ze pakte een stoel en zette die naast de teil en ging wijdbeens op de stoel zitten.

We hadden vol zicht op haar want ze zat met gespreide benen op de stoel en begon haar vette kut met scheerzeep in te smeren. Ik heb haar opdracht gegeven haar kut kaal te scheren zij de buurman, zodat je alles beter kunt zien. Ze masseerde de scheerzeep met haar vingers over haar kut en genoot en zichtbaar van. Haar vingers gleden door de dikke spleet en streelden de vette schaamlippen tot ze gezwollen en donkerrood van geiligheid waren.

Ze begon haar kut te scheren meet een krabbertje en ik kreeg steeds meer van die geile kut te zien. Haar borsten gleden over haar buik heen en weer met klodders scheerschuim er op. Ik fantaseerde dat het mijn zaad was in plaats van de scheerschuim. We stonden heftig aan onze pikken te trekken kijkend naar de kut die steeds naakter werd. De buurman had inmiddels met zijn andere hand mijn kontgaatje gevonden en neukte met drie vingers mijn kont.

Ik likte een paar vingers nat en begon hem ook in zijn kont te vingeren. Het maakte ons allemaal niets meer uit zo geil waren we. Haar kut was nu helemaal naakt en ze draaide zich om en ging diep gebukt voor overstaan en ging haar kon scheren. Ik keek naar die enorme dikke vette billen met die geile roze ster er tussen waar ik duidelijk kon zien hoe ze er van genoot.

Haar sluitspieren ware druk aan het reageren op de streling van het krabbertje daar. Haar schaamlippen hingen vol ornaat gezwollen naar beneden en flapperden heen en weer.

Uit haar kut droop duidelijk een stroom van kutgeil langs haar dikke bovenbenen naar beneden. Oh wat zou ik graag haar roze ster eens lekker likken en mijn pikje daar in willen laten glijden. Kreunend hoor ik de buurman klaarkomen en zijn kwak tegen de muur spuiten. Ik bleef gebiologeerd lijken naar wat daar in de keuken gebeurde. Ze was nu weer overeind gekomen en ging weer op de stoel zitten met haar voeten op de rand van de teil en haar benen wijd gespreid.

Langzaam begon ze haar kale natte kut te strelen en met haar andere hand haar geile zware tieten te strelen. Iedere keer als ze de bladeren opraapte kreeg ik een prachtig kaalgeschoren kutje te zien. Het brandde zich op mijn netvlies en het ging niet meer weg.

De zon schitterde op de piercing die door haar klitje leek te zitten. Met een inmiddels keiharde dikke lul schoot ik vlug weg achter het gordijn toen ze ineens naar ons raam keek.

Waarschijnlijk heeft ze me ook gezien. Diezelfde middag liet ik mijn hondje uit. Mijn vrouw was naar een vriendin, koffie drinken. Toen ik terug kwam en naar binnen wilde stappen zag ik dat de deur bij de buren een klein stukje open stond. Ik liet de hond de huiskamer in liep weer naar buiten. Mijn adem stokte en ik voelde mijn hart in mijn keel bonken. Ik keek door de raam en zag haar achter haar laptop zitten, met, volgens mij, haar hand weer in haar broek. Het was verder nogal donker.

Ik meende zelfs te zien dat ze naakt achter haar laptop zat ….. Het beeldscherm gaf nu wat meer licht en verdomd….. Ik zag duidelijk het silhouet van haar grote borsten en ze had nog steeds haar hand tussen haar benen.

Ik deed de deur voorzichtig open en besloot naar binnen te gaan. Ik zou vragen of ze dat foldertje van de Jumbo misschien nog had, in verband met de kortingsbonnen.

Ook de tussendeur was niet dicht en ik kon zonder dat ze het doorhad naar binnen lopen. Ik zag dat ze een geil filmpje aan het kijken was. Een mollige vrouw werd hard in haar kont geneukt door een neger met een belachelijk grote lul en ze had er overduidelijk enige moeite mee. Neuk me in mijn sterretje, héél langzaam en speel ook lekker met mijn klitje. Dat was mijn naam! Zat ze hier nou te fantaseren dat ze door haar eigen buurman in haar kont geneukt werd? Ondertussen vingerde ze zich. Ik zag dat ze steeds 2 vingers in en uit haar kutje duwde, ze aflikte en vervolgens weer in haar kutje duwde.

Dit was echt een bloedgeil gezicht. Chantal keek om en schrok zich helemaal wild. Met haar ene hand probeerde ze haar rechterborst te bedekken maar haar borsten waren zo groot dat ze eigenlijk alleen haar tepel achter haar hand verstopte. Met de andere bedekte ze haar kutje maar haar linkerborst bleek onbedekt. Ik uuuuh …was een filmpje aan het kijken. Ik heb je niet gehoord. Ik reageerde zo normaal mogelijk maar ze zag duidelijk dat ik constant naar haar heerlijke ronde borsten keek.

Het is een soort wekelijkse serie maar ik kijk een paar afleveringen per dag om het afgelopen seizoen in te halen. Vandaag wordt ze voor het eerst door de buurman in haar kont genomen. Ze klikte op een folder en er kwamen 24 icoontjes tevoorschijn. Kijk, dit is aflevering 22 van jaar 1.

Ik weet helaas niet of er een tweede seizoen is. Ze stond op en kwam op me af. Ik zag haar heerlijke op en neer deinende borsten die nog groter waren dan ik dacht.

Omdat ze nu voor de laptop stond kwam er licht van achter door haar benen en zag ik een paar lekkere kleine schaamlipjes die me aankeken, openstaand als een roosje. Ze komt recht op me af en gaat op haar knieën. Als haar hond de hond van de buurman tussen de benen snuffelt en begint te likken besluiten ze de hondjes na te doen. Dat is de allereerste keer dat ze iets met seks doen. Maaike maakt zijn rits open en begint hem te pijpen. Inmiddels drijfnat door de aanhoudende regen slikt ze alles door als hij grommend klaarkomt en zegt dat zij de volgende keer aan de beurt is.

Tim wil de band oppompen om te kijken waar het gaatje zit. Als ze voorover bukt om de fietspomp te pakken in haar véél te korte rokje ziet Tim dat ze geen onderbroek aan heeft. Nu zakt hij door zijn knieën en likt haar kutje terwijl zij voorover gebogen op haar bagagedrager leunt.

Mijn paal scheurt bijna uit mijn broek. Ik vraag het haar gewoon! Wow, wat een lekker dikke grote pik. Véél groter dan ik gewend ben! Oh, mag ik hem alsjeblieft aanraken. Met haar rechterhand begint ze me rustig af te trekken terwijl ze me heerlijk blijft pijpen. Dit is absurd lekker! Ik pak met allebei mijn handen haar bolle tieten vast en begin ermee te spelen. Haar tepels zijn al kneiterhard en als ik ze tussen mijn vingers op en neer rol hoor ik een geil kreuntje. In mijn ooghoek zie ik een auto langsrijden.

We staan hier voor het raam! Iedereen die langsloopt kan ons zien. Mensen zullen hooguit denken dat ik mijn man aan het pijpen ben en bovendien, er komt hier echt geen hond voorbij.

Deze straat is volledig uitgestorven overdag. Ze slurpt mijn eikel weer naar binnen en pijpt me alsof ze al jaren geen lul meer in haar mondje heeft gehad. Deel 2 was toch neuken en deel 3 slikken? Ik duw mijn dikke eikel tegen haar natte lipjes aan. Ik moet best wel een beetje doorduwen. Ze is echt onwijs strak! Ik durf niet echt door te duwen.

.

Lesbies zoenen duo sex


strakke schaamlippen buurvrouw pijpt buurman