Lul sabbelen erotische gratis

lul sabbelen erotische gratis

Rustig begin ik mijn vinger op en neer te bewegen in haar kutje. Na een tijdje begin ik haar klitje te betrekken in de bewegingen van mijn vinger. Beurtelings cirkel ik met mijn vinger rond haar klitje en laat ik die zelfde vinger in haar natte kutje glijden. Ik gebruik het vocht wat uit haar kutje komt om haar klitje glad te maken.

In de tussentijd blijf ik met mijn andere hand en met mijn mond haar borsten verwennen, alleen af en toe onderbroken voor een lekkere tongzoen. Dit gaat zo een tijdje door, ik voeg een tweede vinger toe waarmee ik haar kutje verwen en langzaam maar zeker bouwt de spanning op en ik merk dat ze dicht tegen haar hoogtepunt aan zit. Ik doe mijn best om het ritme vast te houden en voel haar niet veel later schokkend en kreunend klaar komen.

Haar kutje trekt pulserend samen om mijn vingers en het zweet staat op haar voorhoofd, ik zie haar huiveren van genot. Ze trekt haar benen op en als ik mijn vingers uit haar kutje laat glijden trekt ze zichzelf strak tegen mijn lichaam om zo een tijdje bij te komen.

Er is even stilte en zachtjes streel ik haar voorhoofd. Ze brengt haar gezicht naar het mijne en zoent mij teder op mijn mond. Ik glimlach naar haar en zeg dat ik het erg leuk vond om haar zo te verwennen.

Glimlachend laat ik mij achterover vallen in afwachting van wat er gaat gebeuren. Ze legt haar hand op mijn slappe lul en begint hem zachtjes te strelen. Met schokjes richt mijn pik zich op. Ze houd hem in haar hand en voelt hem schoksgewijs groeien. Met haar andere hand streelt ze zachtjes mijn ballen. Het duurt niet lang of mijn lul is keihard geworden. Ze kijkt me even aan en giechelt een beetje.

Nu houd ze mijn kloppende stijve lul in haar ene hand en met haar andere hand kneed ze zachtjes mijn ballen. Zachtjes trekt ze mijn voorhuid weer naar beneden om mijn glimmende eikel tevoorschijn te laten komen. Ze wil het van dichtbij zien en ik voel haar adem op mijn pik. Ik geniet van de tederheid in haar onderzoek. Ik kijk naar haar mooie lichaam, haar strakke heupen, haar ranke rug en haar heerlijke stevige borsten.

Ze heeft een mooie hals valt me nu ineens op terwijl ze de tijd neemt om mijn pik en ballen grondig te bevoelen en bekijken. Ineens kijken we allebei richting de slaapkamerdeur. Een swingend muziekje komt ons tegemoet vanuit de overloop. Ik kan het niet thuisbrengen. Ik hoor haar praten maar kan niet verstaan wat er gezegd word en vrij snel word het weer stil.

Na een paar minuten loopt ze de slaapkamer binnen met haar kleren weer aan. Ik kijk haar zwijgend aan. Ze loopt naar mij toe en kust me op mijn mond, vervolgens buigt ze over me heen en kust mijn ballen en mijn gekrompen pik. Zonder om te kijken loopt ze de slaapkamer uit en ik hoor haar de trap aflopen naar beneden. Ik sta op van het bed en volg haar naar beneden. Terwijl ik richting de achterkant van het huis loop komt ze me tegemoet met haar uniformbloes onder haar oksel en passeert ze me richting de voordeur.

Ik besef me dat ik geen kleren aan heb en laat teleurgesteld mijn armen langs mijn lichaam zakken. Verdwaast loop ik naar de achtertuin. Ik ga op het ligbed zitten en zit daar een tijdje na te denken over wat er nu eigenlijk allemaal gebeurt is. Het duurt een tijdje voordat ik mezelf weer ben en het normale ritme van de zaterdag oppak. De maandag komt, ik pak het ritme van de week op en ga naar mijn werk. Maandagavond kan ik de rust niet vinden thuis.

Bij elk geluid dat ik denk te horen hoop ik dat het Mirna is die aan de deur komt. Er gebeurt niets en dinsdag ook niet. Woensdag en donderdag gaan voorbij en ik begin te twijfelen of ik het niet allemaal gedroomd heb. Ik twijfel even maar stem in omdat ik bang ben anders gek te worden en hoop eigenlijk dat ik haar uit mijn hoofd kan zetten. Zaterdagochtend sta ik op en na een douche kleed ik me aan. Ik kijk uit het raam en zie dat het hard waait en regent.

Ik wil net weglopen bij het raam als ik iemand in een regenjas met capuchon op in de richting van de voordeur zie lopen. Ik loop op mijn sokken naar beneden en open de voordeur. Het is Mirna, ze kijkt me glimlachend aan terwijl ze met haar handen probeert te voorkomen dat haar capuchon afgeblazen word door de wind. Ik maak ruimte voor haar om me te passeren en ze schiet langs mij heen de gang in. Snel sluit ik de deur achter haar. Rillend van de kou en nattigheid doet ze haar regenjas uit.

Ik pak het aan van haar en hang het over een hanger. Ondanks de jas is ze doorweekt, haar haren zijn nat. Ze ziet er uit als een klein verzopen katje. Ik ga haar voor de kamer in en laat haar plaatsnemen aan de eettafel. Ik loop door naar de keuken, pak een schone theedoek uit de kast en loop terug naar haar. Nog steeds glimlachend pakt ze de handdoek aan en begint haar haren en gezicht een beetje droog te wrijven.

Ik sta stilletjes naar haar te kijken. Als ze weer een beetje droog is neem ik haar op. Ze heeft een spijkerbroek aan die strak om haar lekkere kont zit en een hippe blouse. Ik pak de droogdoek van haar aan en terwijl ik naar de keuken begin te lopen vraag ik of ik iets warms voor haar kan inschenken. Ik knik en ga water op zetten. Daarna haal ik het besproken bedrag uit mijn beurs met een beetje extra en leg dat voor haar op tafel neer.

Ik schenk twee mokken vol kokend water en zet deze op tafel. Ik haal een houten doos met verschillende soorten thee uit de kast en zet die ook op tafel. Ze kiest een theezakje uit en doopt het in haar mok. Als ze het theezakje uit de mok haalt kijkt ze me vragend aan. Even later zitten we zwijgend tegenover elkaar aan tafel met een dampende mok thee voor ons. Ik kijk haar vragend aan. Ze kijkt verlegen omlaag en draait een beetje op haar stoel.

Ik kan niet voorkomen dat ik moet glimlachen en van binnen juich ik. Ik probeer niet te laten merken wat er allemaal door me heen gaat. Het klinkt verbazend volwassen. Ik neem een slok van mijn thee maar het is eigenlijk alleen bedoelt om mezelf een houding te geven. Ze glimlacht en kijkt me vragend aan. Ik probeer het zo cool mogelijk te zeggen maar mijn hart gaat tekeer. Ze zet haar mok thee op tafel en staat op.

Ze loopt om de tafel heen naar me toe, pakt mijn mok uit mijn hand en zet hem op tafel. Ik kijk haar aan. Ik sta op en volg haar. Ik stel vast dat ze me weer volledig in haar macht heeft.

Ze leid me de trap op en loopt naar de slaapkamer. We gaan naast elkaar op de rand van het bed zitten. We kijken elkaar even glimlachend aan. Dan slaat ze een been over mijn been en brengt haar mond naar de mijne.

Ik voel haar tong mijn mond in komen en we beginnen een lange , langzame tongzoen. Ze heeft een arm om mijn nek geslagen en als ik mijn ogen even open doe zie ik dat zij ook met haar ogen gesloten aan het genieten is. Haar lichaamsgeur ruikt licht naar een fris parfum en ik snuif diep om het in mij op te nemen. Na een tijdje duwt ze me achterover plat op het bed, ik trek haar mee en we rollen naar het midden van het bed.

Ik lig op mijn rug en Mirna ligt bovenop mij. Ze giechelt en kijkt me aan door het haar wat voor haar gezicht hangt. We zoenen weer en een hand graait door mijn haar. Ik rol voorzichtig op mijn zij en ze komt naast me terecht. Ik reik naar haar voeten, maak haar schoenen los en gooi ze naast het bed. Zij pakt mijn shirt en trekt het over mijn hoofd, ik doe mijn armen omhoog om haar te helpen.

Ik trek het shirt van mijn hoofd en kijk haar aan. Ik zie die ondeugende blik weer en haar ogen glinsteren. Ik druk haar met haar schouders plat op het bed en kietel haar in haar zij. Ik buig glimlachend over haar heen en we zoenen weer. Met mijn vrije hand begin ik van boven naar beneden langzaam de knoopjes van haar blouse los te maken.

Ik zoen haar in haar nek en maak een spoor van zoentjes naar beneden achter de opengaande knoopjes aan. Ze zucht en streelt door mijn haar. Als alle knoopjes los zijn sla ik haar blouse open. Ze komt overeind trekt haar blouse uit en gooit hem naast het bed, ze reikt achter zich om haar BH los te maken en gooit deze vervolgens achter haar blouse aan.

Ze laat zich weer achterover op het bed zakken, ik volg haar en ik zoen haar weer op haar mond. Met een hand streel ik haar nek. Ze pakt me vast en trekt me over zich heen, met mijn blote bovenlichaam raak ik het hare, we zoenen. Na een tijdje duwt ze mij van zich af, op mijn rug en ze rolt meteen achter me aan tot ze boven op mij ligt.

Haar stijve tepels schuiven over mijn borst en geven mij een lekkere vorm van kippenvel. Ze zoent me en zakt iets naar beneden. Ze kust één voor één mijn tepels en pakt ze vervolgens tussen duim en wijsvinger vast. Ze knijpt en draait zachtjes aan mijn tepels en kust een spoor over mijn borst, buik en navel naar mijn broekrand. Ze laat mijn tepels los en begint mijn broekriem los te maken. Ze opent mijn broek en begint hem naar beneden te sjorren. Ik help haar door iets omhoog te komen met mijn kont.

Ze trekt meteen mijn sokken mee en gooit ze op de hoop naast het bed. Ze gaat even naast het bed staan, maakt haar spijker broek open en wringt hem over haar heupen naar beneden. Ik geniet van het schouwspel. Ze stapt uit haar broek en doet haar sokjes uit. Ze kijkt me aan, brengt haar handen naar de bandjes van haar stringetje en blijft staan. Ik snap de hint, pak het elastiek van mijn onderbroek en, terwijl ik die naar beneden trek doet zij hetzelfde met haar string. Als deze laatste kledingstukken naast het bed beland zijn kruipt ze weer naast me het bed op.

Ik draai haar op haar zij met haar rug naar mij toe en ga met mijn borst tegen haar rug aan liggen. Ik steek een arm onder haar hals door en leg de bijbehorende hand op haar bovenste schouder. Mijn andere hand leg ik op haar buik en ik kus haar zachtjes in haar nek.

Ze kreunt zachtjes en rilt merkbaar. Ze steekt een hand tussen ons in, pakt mijn pik vast vlak boven mijn ballen en knijpt er zachtjes in.

Mijn pik was al stijf en ze begint een langzaam strelende beweging te maken over mijn ballen en mijn pik met haar vlakke hand.

Ik geniet en kreun zachtjes terwijl ik haar nek, hals en wang blijf kussen. Ik laat de hand waarmee ik haar buik streelde omhoog gaan en ik begin haar borsten te strelen. Ik wissel het strelen van haar borsten af met haar buik en knijp af en toe zachtjes in haar tepels.

Ik laat haar schouder los en trek mijn arm onder haar hals vandaan. Ik rol haar op haar rug en kus haar op haar mond terwijl ik door blijf gaan met het strelen. Mijn hand zwerft van haar buik via haar borsten naar haar hals en weer terug.

Haar hand blijft rustig mijn pik en ballen strelen en we kreunen bijna in koor. Ik buig over haar heen en neem een tepel in mijn mond. Zachtjes zuig ik haar tepel tussen mijn tong en gehemelte en verhoog de druk langzaam. Ze knijpt in mijn lul en kreunt luider. Met mijn hand knijp ik zachtjes in haar vrije borst. Ik kijk naar haar gezicht en zie haar weer op haar onderlip bijten, ze geniet zichtbaar.

Ik laat haar tepel uit mijn mond glijden en beweeg mijn hoofd naar haar hoofd. Ik zoen haar op haar mond en ze geeft me een vurige tongzoen. Ik zoen haar voorhoofd, vervolgens kus ik haar borsten en sabbel ik op haar tepels. Van haar borsten trek ik een nat spoor met mijn tong richting haar navel. Mijn tong draait een cirkel om haar navel heen en gaat dan verder op zijn route naar beneden. Ik stop voordat ik bij haar kutje ben, ze kreunt heerlijk. Nu positioneer ik me op mijn knieën tussen haar benen die ze spreid voor me.

Ik streel haar dijen en kus eerst de binnenkant van haar ene been van de knie richting haar kutje en dan de binnenkant van haar andere been waarbij ik ervoor zorg dat ik haar kutje niet raak.

Ik leg mijn handen op haar buik en terwijl ik mijn gezicht langzaam dichter bij haar kutje breng laat ik mijn handen over haar buik omhoog bewegen tot ik haar beide borsten raak die ik begin te strelen en kneden. Ze kan nu mijn adem op haar kutje voelen en ze begint een beetje met haar bekken te draaien terwijl haar ademhaling iets versnelt, ze zucht diep. Nu begin ik zachtjes haar venusheuvel te kussen rond haar kutje.

Ze pakt mijn hoofd vast en probeert mijn mond op haar kutje te duwen maar ik geef haar de kans niet. Haar kreunen verandert even in een zacht gejammer. Ik trek haar handen los van mijn hoofd en leg ze op haar borsten. Mijn eigen handen breng ik naar haar kutje dat ik voorzichtig spreid. Teasend laat ik mijn lippen hier en daar haar schaamlippen raken. Na een tijdje steek ik mijn tong iets uit en raak daarmee haar binnenste schaamlippen zachtjes. Met mijn tong spreid ik langzaam haar lipjes.

Haar ademhaling versnelt weer en haar kreunen word harder. Rustig en zachtjes begin ik met mijn tong rondjes te draaien over haar gespreide lipjes rond haar kutje. Haar klitje negeer ik nog even. Haar lichaam trilt zachtjes en ze snuift door haar neus. Na een tijdje begin ik ook rondjes rond haar klitje te draaien.

De rondjes worden steeds kleiner totdat ik haar klitje raak met de punt van mijn tong. Ze kreunt hard en stoot haar bekken omhoog om de aanraking harder te maken. Ik plaats nu mijn mond op haar gespreide kutje met mijn tong plat op haar klitje en begin lekker op haar klitje te sabbelen en likken. Ik pak haar handen van haar borsten en leg ze op mijn achterhoofd zodat ze druk kan uitoefenen.

Met mijn eigen handen streel ik haar buik en haar borsten. Ze begint met haar kontje te draaien. Ik geniet van haar handen, haar beweging, haar gekreun, haar gesnuif en geschok.

Het meeste geniet ik van haar kutje dat verwent word door mijn tong. Af en toe onderbreek ik het likken en sabbelen op haar klitje om mijn tong even in haar kutje te laten glijden. Langzaam verhoog ik de druk en het ritme een beetje. Op een gegeven moment wordt haar ademhaling en gekreun een stuk heftiger. Ik probeer het tempo en de druk nu constant te houden.

Ik voel haar klitje kloppen en met een schokkend onderlichaam komt ze heerlijk kreunend klaar. Ik kruip over één van haar benen heen totdat ik naast haar lig. Ik grijp haar vast en trek haar tegen mij aan. Ze is nog aan het bijkomen en haar hele lichaam trilt. Even later zoekt ze met haar mond de mijne en we zoenen heftig. Als ze een beetje bijgekomen is pakt ze mijn pik weer vast, maakt hem stijf en streelt hem heerlijk.

Ze duwt mij op mijn rug en komt half over mij heen liggen en streelt mijn pik weer lekker langzaam. Ik leg een hand op haar billen en knijp er zachtjes in, ze glimlacht naar me. Ze gaat op haar knieën naast me zitten. Ik pak mijn stijve pik vast en trek de voorhuid naar beneden zodat mijn eikel zichtbaar word.

Ik wijs haar op de gevoeligheid van de voorhuid en het toompje tussen de voorhuid en de eikel. Ik vertel haar dat het lekkere gevoel in haar klitje, als het verwend word, vergelijkbaar is met het gevoel in de rand van de eikel als deze door een trekkende beweging met de voorhuid, met een tong of in de mond of in een lekker kutje op en neer bewegend.

Ik ga er lekker voor liggen en ze begint met een lekkere tongzoen, ze kust mijn tepels en bijt er zachtjes in. Neeeeee, dat wil ik echt niet. Geen pik in mijn kont. Geef het adres even dan. Hahahaha, en jij wilt al zo lang achterin…. Volgende week woensdag, Maar zei ze nu, al zo lang? Dit was dus al geruime tijd bezig?

Komende woensdag wilde ik het wel eens zien. Ik ben ziek naar huis gegaan op mijn werk. Mijn auto staat 2 straten verder. Ik zie mijn vrouw aan komen rijden met haar auto. Ze parkeert voor de deur en stapt uit. Ze belt aan en gaat naar binnen. Even later parkeert er een Renault en ik zie een grote vent uitstappen.

Ook hij gaat naar binnen op nummer 5. Ik wacht 5 minuten en loop het gangpad naast het huis in. Het huis heeft een hele kleine tuin en is afgezet met een vrij jong heg. Ik kan er zo tussendoor. Ik besef me dat er twee grote mannen binnen zijn die een inbreker zo het ziekenhuis in kunnen slaan. Ik zie in de huiskamer dat mijn vrouw een blinddoek voor heeft. De mannen staan met hun rug naar me toe. Dit is perfect omdat ik zo ongemerkt bij het achterraam kan komen.

Ze zit op haar knieën en er bengelen twee gigantische worsten voor haar. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ze in slappe toestand al 20 centimeter lang zijn. De ene is wel flink wat dikker. Mijn vrouw is ze allebei aan het aftrekken en neemt om en om hun eikels in haar mond. Ik ben al aan het filmen. Al trekkend worden allebei de palen keihard en nog wat groter.

De donkere gast, waarschijnlijk is dit Rico, heeft vakkundig allerlei kleding verwijderd en speelt intensief met de tepels van mijn vrouw. Rico trekt haar omhoog en slaat haar armen om zijn nek. Als hij haar optilt loopt hij naar de muur. Hij pakt ze bij haar kont vast en manoeuvreert zijn paal voor haar kutje. Langzaam glijdt ze over zijn paal heen. Ze zet haar voeten tegen de muur en begint nu op en neer te wippen. Haar kutje staat superstrak gespannen.

Het is een onwaarschijnlijk geil gezicht. Zijn harde dikke knots verdwijnt volledig in haar natte poes en als ze zich afzet komt er 25 centimeter pik tevoorschijn.

Precies als het randje van zijn eikel zich laat zien trekt ze haar knieën weer in en glijdt het hele geval er weer tot aan zijn ballen in. Rico zet ze nu op de grond. Waarschijnlijk heeft ze dit al veel vaker gedaan want als vanzelf gaat ze op haar handen en knieen zitten. Rico schuift zijn dikke pik direct weer in haar slurpende kutje en de andere man duwt zijn wat slap geworden pik in haar mond.

Door het stoten van Rico hoeft ze niet te pijpen. Bij iedere stoot vliegt de eikel achterin haar keel. Rico kletst nu op haar billen.

Ze draait zich in 1 tel om en is net op tijd om zijn lading in haar gezicht te voelen spuiten. Hij blijft maar spuiten en pas als hij luidruchtig kreunt neemt ze zijn eikel in haar mond en zuigt overduidelijk het laatste beetje uit zijn ballen omhoog.

Terwijl ze dit doet heeft de andere man zijn harde pik al in haar kutje geduwd en neukt haar in een moordend tempo. Haar tieten bengelen echt alle kanten op. Hij kreunt en stoot 5 x hard en diep. Hij is echt sterk.

Hij tilt mijn vrouw op bij de schouders waardoor ze nu staand bovenop zijn paal zit. Haar lippen staan wijd open en bedekken een deel van zijn balzak. Hij hopt ze iets op en neer en dit zorgt ervoor dat ze enorm begint te schokken. Hij houdt ze goed vast bij haar armen. Zijn slappe paal bengelt voor haar mond en met een klein duwtje zit hij er al weer in. Ronde 2 kan beginnen. Hij neukt haar nu in haar mondje. Mijn vrouw is nog aan het bijkomen van haar orgasme.

Alsof het een zakje chips is pakt Rico mijn vrouw over en tilt haar op. Op identieke manier zit ze nu bovenop Rico zijn keiharde paal. Haar kutje is nog drijfnat en Rico begint haar op en neer te bewegen.

Ik kijk op mijn telefoon en ik sta inmiddels al een kleine 25 minuten bij het raam. Dit betekent dat mijn vrouw nu al minimaal 20 minuten aaneengesloten geneukt wordt. Nog steeds is ze niet helemaal bij. Ik zie dat die andere man zijn pik met glijmiddel in staat te smeren. Rico tilt haar nu vrij hoog op en als komt de andere man achter haar staat laat hij haar zachtjes zakken. Ik zie, recht voor mijn eigen ogen, hoe de dikke lul van de andere man zo haar kontgaatje in floept.

Langzaam zakt ze en als Rico haar op en neer begint te bewegen is pas duidelijk te zien dat ze gesandwiched wordt. Twee monsterlullen, op en neer, op en neer.

..

Prive ontvangst brabant neuken drenthe


lul sabbelen erotische gratis

Rustig begin ik mijn vinger op en neer te bewegen in haar kutje. Na een tijdje begin ik haar klitje te betrekken in de bewegingen van mijn vinger. Beurtelings cirkel ik met mijn vinger rond haar klitje en laat ik die zelfde vinger in haar natte kutje glijden. Ik gebruik het vocht wat uit haar kutje komt om haar klitje glad te maken. In de tussentijd blijf ik met mijn andere hand en met mijn mond haar borsten verwennen, alleen af en toe onderbroken voor een lekkere tongzoen.

Dit gaat zo een tijdje door, ik voeg een tweede vinger toe waarmee ik haar kutje verwen en langzaam maar zeker bouwt de spanning op en ik merk dat ze dicht tegen haar hoogtepunt aan zit. Ik doe mijn best om het ritme vast te houden en voel haar niet veel later schokkend en kreunend klaar komen. Haar kutje trekt pulserend samen om mijn vingers en het zweet staat op haar voorhoofd, ik zie haar huiveren van genot. Ze trekt haar benen op en als ik mijn vingers uit haar kutje laat glijden trekt ze zichzelf strak tegen mijn lichaam om zo een tijdje bij te komen.

Er is even stilte en zachtjes streel ik haar voorhoofd. Ze brengt haar gezicht naar het mijne en zoent mij teder op mijn mond. Ik glimlach naar haar en zeg dat ik het erg leuk vond om haar zo te verwennen. Glimlachend laat ik mij achterover vallen in afwachting van wat er gaat gebeuren.

Ze legt haar hand op mijn slappe lul en begint hem zachtjes te strelen. Met schokjes richt mijn pik zich op. Ze houd hem in haar hand en voelt hem schoksgewijs groeien. Met haar andere hand streelt ze zachtjes mijn ballen. Het duurt niet lang of mijn lul is keihard geworden. Ze kijkt me even aan en giechelt een beetje. Nu houd ze mijn kloppende stijve lul in haar ene hand en met haar andere hand kneed ze zachtjes mijn ballen. Zachtjes trekt ze mijn voorhuid weer naar beneden om mijn glimmende eikel tevoorschijn te laten komen.

Ze wil het van dichtbij zien en ik voel haar adem op mijn pik. Ik geniet van de tederheid in haar onderzoek. Ik kijk naar haar mooie lichaam, haar strakke heupen, haar ranke rug en haar heerlijke stevige borsten. Ze heeft een mooie hals valt me nu ineens op terwijl ze de tijd neemt om mijn pik en ballen grondig te bevoelen en bekijken. Ineens kijken we allebei richting de slaapkamerdeur.

Een swingend muziekje komt ons tegemoet vanuit de overloop. Ik kan het niet thuisbrengen. Ik hoor haar praten maar kan niet verstaan wat er gezegd word en vrij snel word het weer stil. Na een paar minuten loopt ze de slaapkamer binnen met haar kleren weer aan. Ik kijk haar zwijgend aan. Ze loopt naar mij toe en kust me op mijn mond, vervolgens buigt ze over me heen en kust mijn ballen en mijn gekrompen pik.

Zonder om te kijken loopt ze de slaapkamer uit en ik hoor haar de trap aflopen naar beneden. Ik sta op van het bed en volg haar naar beneden. Terwijl ik richting de achterkant van het huis loop komt ze me tegemoet met haar uniformbloes onder haar oksel en passeert ze me richting de voordeur.

Ik besef me dat ik geen kleren aan heb en laat teleurgesteld mijn armen langs mijn lichaam zakken. Verdwaast loop ik naar de achtertuin. Ik ga op het ligbed zitten en zit daar een tijdje na te denken over wat er nu eigenlijk allemaal gebeurt is. Het duurt een tijdje voordat ik mezelf weer ben en het normale ritme van de zaterdag oppak.

De maandag komt, ik pak het ritme van de week op en ga naar mijn werk. Maandagavond kan ik de rust niet vinden thuis. Bij elk geluid dat ik denk te horen hoop ik dat het Mirna is die aan de deur komt.

Er gebeurt niets en dinsdag ook niet. Woensdag en donderdag gaan voorbij en ik begin te twijfelen of ik het niet allemaal gedroomd heb. Ik twijfel even maar stem in omdat ik bang ben anders gek te worden en hoop eigenlijk dat ik haar uit mijn hoofd kan zetten. Zaterdagochtend sta ik op en na een douche kleed ik me aan. Ik kijk uit het raam en zie dat het hard waait en regent. Ik wil net weglopen bij het raam als ik iemand in een regenjas met capuchon op in de richting van de voordeur zie lopen.

Ik loop op mijn sokken naar beneden en open de voordeur. Het is Mirna, ze kijkt me glimlachend aan terwijl ze met haar handen probeert te voorkomen dat haar capuchon afgeblazen word door de wind. Ik maak ruimte voor haar om me te passeren en ze schiet langs mij heen de gang in. Snel sluit ik de deur achter haar. Rillend van de kou en nattigheid doet ze haar regenjas uit.

Ik pak het aan van haar en hang het over een hanger. Ondanks de jas is ze doorweekt, haar haren zijn nat. Ze ziet er uit als een klein verzopen katje. Ik ga haar voor de kamer in en laat haar plaatsnemen aan de eettafel. Ik loop door naar de keuken, pak een schone theedoek uit de kast en loop terug naar haar. Nog steeds glimlachend pakt ze de handdoek aan en begint haar haren en gezicht een beetje droog te wrijven. Ik sta stilletjes naar haar te kijken. Als ze weer een beetje droog is neem ik haar op.

Ze heeft een spijkerbroek aan die strak om haar lekkere kont zit en een hippe blouse. Ik pak de droogdoek van haar aan en terwijl ik naar de keuken begin te lopen vraag ik of ik iets warms voor haar kan inschenken. Ik knik en ga water op zetten. Daarna haal ik het besproken bedrag uit mijn beurs met een beetje extra en leg dat voor haar op tafel neer. Ik schenk twee mokken vol kokend water en zet deze op tafel.

Ik haal een houten doos met verschillende soorten thee uit de kast en zet die ook op tafel. Ze kiest een theezakje uit en doopt het in haar mok. Als ze het theezakje uit de mok haalt kijkt ze me vragend aan.

Even later zitten we zwijgend tegenover elkaar aan tafel met een dampende mok thee voor ons. Ik kijk haar vragend aan. Ze kijkt verlegen omlaag en draait een beetje op haar stoel. Ik kan niet voorkomen dat ik moet glimlachen en van binnen juich ik.

Ik probeer niet te laten merken wat er allemaal door me heen gaat. Het klinkt verbazend volwassen. Ik neem een slok van mijn thee maar het is eigenlijk alleen bedoelt om mezelf een houding te geven.

Ze glimlacht en kijkt me vragend aan. Ik probeer het zo cool mogelijk te zeggen maar mijn hart gaat tekeer. Ze zet haar mok thee op tafel en staat op. Ze loopt om de tafel heen naar me toe, pakt mijn mok uit mijn hand en zet hem op tafel. Ik kijk haar aan. Ik sta op en volg haar. Ik stel vast dat ze me weer volledig in haar macht heeft. Ze leid me de trap op en loopt naar de slaapkamer.

We gaan naast elkaar op de rand van het bed zitten. We kijken elkaar even glimlachend aan. Dan slaat ze een been over mijn been en brengt haar mond naar de mijne. Ik voel haar tong mijn mond in komen en we beginnen een lange , langzame tongzoen. Ze heeft een arm om mijn nek geslagen en als ik mijn ogen even open doe zie ik dat zij ook met haar ogen gesloten aan het genieten is. Haar lichaamsgeur ruikt licht naar een fris parfum en ik snuif diep om het in mij op te nemen. Na een tijdje duwt ze me achterover plat op het bed, ik trek haar mee en we rollen naar het midden van het bed.

Ik lig op mijn rug en Mirna ligt bovenop mij. Ze giechelt en kijkt me aan door het haar wat voor haar gezicht hangt. We zoenen weer en een hand graait door mijn haar. Ik rol voorzichtig op mijn zij en ze komt naast me terecht.

Ik reik naar haar voeten, maak haar schoenen los en gooi ze naast het bed. Zij pakt mijn shirt en trekt het over mijn hoofd, ik doe mijn armen omhoog om haar te helpen. Ik trek het shirt van mijn hoofd en kijk haar aan.

Ik zie die ondeugende blik weer en haar ogen glinsteren. Ik druk haar met haar schouders plat op het bed en kietel haar in haar zij. Ik buig glimlachend over haar heen en we zoenen weer. Met mijn vrije hand begin ik van boven naar beneden langzaam de knoopjes van haar blouse los te maken. Ik zoen haar in haar nek en maak een spoor van zoentjes naar beneden achter de opengaande knoopjes aan. Ze zucht en streelt door mijn haar. Als alle knoopjes los zijn sla ik haar blouse open.

Ze komt overeind trekt haar blouse uit en gooit hem naast het bed, ze reikt achter zich om haar BH los te maken en gooit deze vervolgens achter haar blouse aan. Ze laat zich weer achterover op het bed zakken, ik volg haar en ik zoen haar weer op haar mond. Met een hand streel ik haar nek. Ze pakt me vast en trekt me over zich heen, met mijn blote bovenlichaam raak ik het hare, we zoenen. Na een tijdje duwt ze mij van zich af, op mijn rug en ze rolt meteen achter me aan tot ze boven op mij ligt.

Haar stijve tepels schuiven over mijn borst en geven mij een lekkere vorm van kippenvel. Ze zoent me en zakt iets naar beneden. Ze kust één voor één mijn tepels en pakt ze vervolgens tussen duim en wijsvinger vast. Ze knijpt en draait zachtjes aan mijn tepels en kust een spoor over mijn borst, buik en navel naar mijn broekrand. Ze laat mijn tepels los en begint mijn broekriem los te maken. Ze opent mijn broek en begint hem naar beneden te sjorren. Ik help haar door iets omhoog te komen met mijn kont.

Ze trekt meteen mijn sokken mee en gooit ze op de hoop naast het bed. Ze gaat even naast het bed staan, maakt haar spijker broek open en wringt hem over haar heupen naar beneden. Ik geniet van het schouwspel. Ze stapt uit haar broek en doet haar sokjes uit.

Ze kijkt me aan, brengt haar handen naar de bandjes van haar stringetje en blijft staan. Ik snap de hint, pak het elastiek van mijn onderbroek en, terwijl ik die naar beneden trek doet zij hetzelfde met haar string. Als deze laatste kledingstukken naast het bed beland zijn kruipt ze weer naast me het bed op.

Ik draai haar op haar zij met haar rug naar mij toe en ga met mijn borst tegen haar rug aan liggen. Ik steek een arm onder haar hals door en leg de bijbehorende hand op haar bovenste schouder.

Mijn andere hand leg ik op haar buik en ik kus haar zachtjes in haar nek. Ze kreunt zachtjes en rilt merkbaar. Ze steekt een hand tussen ons in, pakt mijn pik vast vlak boven mijn ballen en knijpt er zachtjes in. Mijn pik was al stijf en ze begint een langzaam strelende beweging te maken over mijn ballen en mijn pik met haar vlakke hand.

Ik geniet en kreun zachtjes terwijl ik haar nek, hals en wang blijf kussen. Ik laat de hand waarmee ik haar buik streelde omhoog gaan en ik begin haar borsten te strelen.

Ik wissel het strelen van haar borsten af met haar buik en knijp af en toe zachtjes in haar tepels. Ik laat haar schouder los en trek mijn arm onder haar hals vandaan. Ik rol haar op haar rug en kus haar op haar mond terwijl ik door blijf gaan met het strelen.

Mijn hand zwerft van haar buik via haar borsten naar haar hals en weer terug. Haar hand blijft rustig mijn pik en ballen strelen en we kreunen bijna in koor. Ik buig over haar heen en neem een tepel in mijn mond. Zachtjes zuig ik haar tepel tussen mijn tong en gehemelte en verhoog de druk langzaam.

Ze knijpt in mijn lul en kreunt luider. Met mijn hand knijp ik zachtjes in haar vrije borst. Ik kijk naar haar gezicht en zie haar weer op haar onderlip bijten, ze geniet zichtbaar.

Ik laat haar tepel uit mijn mond glijden en beweeg mijn hoofd naar haar hoofd. Ik zoen haar op haar mond en ze geeft me een vurige tongzoen.

Ik zoen haar voorhoofd, vervolgens kus ik haar borsten en sabbel ik op haar tepels. Van haar borsten trek ik een nat spoor met mijn tong richting haar navel.

Mijn tong draait een cirkel om haar navel heen en gaat dan verder op zijn route naar beneden. Ik stop voordat ik bij haar kutje ben, ze kreunt heerlijk. Nu positioneer ik me op mijn knieën tussen haar benen die ze spreid voor me. Ik streel haar dijen en kus eerst de binnenkant van haar ene been van de knie richting haar kutje en dan de binnenkant van haar andere been waarbij ik ervoor zorg dat ik haar kutje niet raak. Ik leg mijn handen op haar buik en terwijl ik mijn gezicht langzaam dichter bij haar kutje breng laat ik mijn handen over haar buik omhoog bewegen tot ik haar beide borsten raak die ik begin te strelen en kneden.

Ze kan nu mijn adem op haar kutje voelen en ze begint een beetje met haar bekken te draaien terwijl haar ademhaling iets versnelt, ze zucht diep. Nu begin ik zachtjes haar venusheuvel te kussen rond haar kutje. Ze pakt mijn hoofd vast en probeert mijn mond op haar kutje te duwen maar ik geef haar de kans niet. Haar kreunen verandert even in een zacht gejammer.

Ik trek haar handen los van mijn hoofd en leg ze op haar borsten. Mijn eigen handen breng ik naar haar kutje dat ik voorzichtig spreid. Teasend laat ik mijn lippen hier en daar haar schaamlippen raken. Na een tijdje steek ik mijn tong iets uit en raak daarmee haar binnenste schaamlippen zachtjes. Met mijn tong spreid ik langzaam haar lipjes. Haar ademhaling versnelt weer en haar kreunen word harder.

Rustig en zachtjes begin ik met mijn tong rondjes te draaien over haar gespreide lipjes rond haar kutje. Haar klitje negeer ik nog even. Haar lichaam trilt zachtjes en ze snuift door haar neus. Na een tijdje begin ik ook rondjes rond haar klitje te draaien. De rondjes worden steeds kleiner totdat ik haar klitje raak met de punt van mijn tong. Ze kreunt hard en stoot haar bekken omhoog om de aanraking harder te maken.

Ik plaats nu mijn mond op haar gespreide kutje met mijn tong plat op haar klitje en begin lekker op haar klitje te sabbelen en likken. Ik pak haar handen van haar borsten en leg ze op mijn achterhoofd zodat ze druk kan uitoefenen. Met mijn eigen handen streel ik haar buik en haar borsten. Ze begint met haar kontje te draaien. Ik geniet van haar handen, haar beweging, haar gekreun, haar gesnuif en geschok.

Het meeste geniet ik van haar kutje dat verwent word door mijn tong. Af en toe onderbreek ik het likken en sabbelen op haar klitje om mijn tong even in haar kutje te laten glijden.

Langzaam verhoog ik de druk en het ritme een beetje. Op een gegeven moment wordt haar ademhaling en gekreun een stuk heftiger. Ik probeer het tempo en de druk nu constant te houden. Ik voel haar klitje kloppen en met een schokkend onderlichaam komt ze heerlijk kreunend klaar. Ik kruip over één van haar benen heen totdat ik naast haar lig. Ik grijp haar vast en trek haar tegen mij aan. Ze is nog aan het bijkomen en haar hele lichaam trilt.

Even later zoekt ze met haar mond de mijne en we zoenen heftig. Als ze een beetje bijgekomen is pakt ze mijn pik weer vast, maakt hem stijf en streelt hem heerlijk. Ze duwt mij op mijn rug en komt half over mij heen liggen en streelt mijn pik weer lekker langzaam. Ik leg een hand op haar billen en knijp er zachtjes in, ze glimlacht naar me. Ze gaat op haar knieën naast me zitten. Ik pak mijn stijve pik vast en trek de voorhuid naar beneden zodat mijn eikel zichtbaar word.

Ik wijs haar op de gevoeligheid van de voorhuid en het toompje tussen de voorhuid en de eikel. Ik vertel haar dat het lekkere gevoel in haar klitje, als het verwend word, vergelijkbaar is met het gevoel in de rand van de eikel als deze door een trekkende beweging met de voorhuid, met een tong of in de mond of in een lekker kutje op en neer bewegend. Ik ga er lekker voor liggen en ze begint met een lekkere tongzoen, ze kust mijn tepels en bijt er zachtjes in. Neeeeee, dat wil ik echt niet.

Geen pik in mijn kont. Geef het adres even dan. Hahahaha, en jij wilt al zo lang achterin…. Volgende week woensdag, Maar zei ze nu, al zo lang? Dit was dus al geruime tijd bezig? Komende woensdag wilde ik het wel eens zien.

Ik ben ziek naar huis gegaan op mijn werk. Mijn auto staat 2 straten verder. Ik zie mijn vrouw aan komen rijden met haar auto. Ze parkeert voor de deur en stapt uit.

Ze belt aan en gaat naar binnen. Even later parkeert er een Renault en ik zie een grote vent uitstappen. Ook hij gaat naar binnen op nummer 5. Ik wacht 5 minuten en loop het gangpad naast het huis in. Het huis heeft een hele kleine tuin en is afgezet met een vrij jong heg. Ik kan er zo tussendoor. Ik besef me dat er twee grote mannen binnen zijn die een inbreker zo het ziekenhuis in kunnen slaan. Ik zie in de huiskamer dat mijn vrouw een blinddoek voor heeft. De mannen staan met hun rug naar me toe.

Dit is perfect omdat ik zo ongemerkt bij het achterraam kan komen. Ze zit op haar knieën en er bengelen twee gigantische worsten voor haar. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ze in slappe toestand al 20 centimeter lang zijn. De ene is wel flink wat dikker. Mijn vrouw is ze allebei aan het aftrekken en neemt om en om hun eikels in haar mond. Ik ben al aan het filmen. Al trekkend worden allebei de palen keihard en nog wat groter. De donkere gast, waarschijnlijk is dit Rico, heeft vakkundig allerlei kleding verwijderd en speelt intensief met de tepels van mijn vrouw.

Rico trekt haar omhoog en slaat haar armen om zijn nek. Als hij haar optilt loopt hij naar de muur. Hij pakt ze bij haar kont vast en manoeuvreert zijn paal voor haar kutje. Langzaam glijdt ze over zijn paal heen. Ze zet haar voeten tegen de muur en begint nu op en neer te wippen.

Haar kutje staat superstrak gespannen. Het is een onwaarschijnlijk geil gezicht. Zijn harde dikke knots verdwijnt volledig in haar natte poes en als ze zich afzet komt er 25 centimeter pik tevoorschijn. Precies als het randje van zijn eikel zich laat zien trekt ze haar knieën weer in en glijdt het hele geval er weer tot aan zijn ballen in.

Rico zet ze nu op de grond. Waarschijnlijk heeft ze dit al veel vaker gedaan want als vanzelf gaat ze op haar handen en knieen zitten. Rico schuift zijn dikke pik direct weer in haar slurpende kutje en de andere man duwt zijn wat slap geworden pik in haar mond. Door het stoten van Rico hoeft ze niet te pijpen. Bij iedere stoot vliegt de eikel achterin haar keel. Rico kletst nu op haar billen. Ze draait zich in 1 tel om en is net op tijd om zijn lading in haar gezicht te voelen spuiten.

Hij blijft maar spuiten en pas als hij luidruchtig kreunt neemt ze zijn eikel in haar mond en zuigt overduidelijk het laatste beetje uit zijn ballen omhoog. Terwijl ze dit doet heeft de andere man zijn harde pik al in haar kutje geduwd en neukt haar in een moordend tempo. Haar tieten bengelen echt alle kanten op. Hij kreunt en stoot 5 x hard en diep. Hij is echt sterk. Hij tilt mijn vrouw op bij de schouders waardoor ze nu staand bovenop zijn paal zit. Haar lippen staan wijd open en bedekken een deel van zijn balzak.

Hij hopt ze iets op en neer en dit zorgt ervoor dat ze enorm begint te schokken. Hij houdt ze goed vast bij haar armen. Zijn slappe paal bengelt voor haar mond en met een klein duwtje zit hij er al weer in. Ronde 2 kan beginnen. Hij neukt haar nu in haar mondje. Mijn vrouw is nog aan het bijkomen van haar orgasme. Alsof het een zakje chips is pakt Rico mijn vrouw over en tilt haar op.

Op identieke manier zit ze nu bovenop Rico zijn keiharde paal. Haar kutje is nog drijfnat en Rico begint haar op en neer te bewegen. Ik kijk op mijn telefoon en ik sta inmiddels al een kleine 25 minuten bij het raam. Dit betekent dat mijn vrouw nu al minimaal 20 minuten aaneengesloten geneukt wordt. Nog steeds is ze niet helemaal bij. Ik zie dat die andere man zijn pik met glijmiddel in staat te smeren. Rico tilt haar nu vrij hoog op en als komt de andere man achter haar staat laat hij haar zachtjes zakken.

Ik zie, recht voor mijn eigen ogen, hoe de dikke lul van de andere man zo haar kontgaatje in floept. Langzaam zakt ze en als Rico haar op en neer begint te bewegen is pas duidelijk te zien dat ze gesandwiched wordt.

Twee monsterlullen, op en neer, op en neer.

..

Even later parkeert er een Renault en ik zie een grote vent uitstappen. Ook hij gaat naar binnen op nummer 5. Ik wacht 5 minuten en loop het gangpad naast het huis in.

Het huis heeft een hele kleine tuin en is afgezet met een vrij jong heg. Ik kan er zo tussendoor. Ik besef me dat er twee grote mannen binnen zijn die een inbreker zo het ziekenhuis in kunnen slaan. Ik zie in de huiskamer dat mijn vrouw een blinddoek voor heeft. De mannen staan met hun rug naar me toe. Dit is perfect omdat ik zo ongemerkt bij het achterraam kan komen. Ze zit op haar knieën en er bengelen twee gigantische worsten voor haar. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ze in slappe toestand al 20 centimeter lang zijn.

De ene is wel flink wat dikker. Mijn vrouw is ze allebei aan het aftrekken en neemt om en om hun eikels in haar mond. Ik ben al aan het filmen. Al trekkend worden allebei de palen keihard en nog wat groter. De donkere gast, waarschijnlijk is dit Rico, heeft vakkundig allerlei kleding verwijderd en speelt intensief met de tepels van mijn vrouw. Rico trekt haar omhoog en slaat haar armen om zijn nek. Als hij haar optilt loopt hij naar de muur.

Hij pakt ze bij haar kont vast en manoeuvreert zijn paal voor haar kutje. Langzaam glijdt ze over zijn paal heen. Ze zet haar voeten tegen de muur en begint nu op en neer te wippen. Haar kutje staat superstrak gespannen. Het is een onwaarschijnlijk geil gezicht. Zijn harde dikke knots verdwijnt volledig in haar natte poes en als ze zich afzet komt er 25 centimeter pik tevoorschijn. Precies als het randje van zijn eikel zich laat zien trekt ze haar knieën weer in en glijdt het hele geval er weer tot aan zijn ballen in.

Rico zet ze nu op de grond. Waarschijnlijk heeft ze dit al veel vaker gedaan want als vanzelf gaat ze op haar handen en knieen zitten. Rico schuift zijn dikke pik direct weer in haar slurpende kutje en de andere man duwt zijn wat slap geworden pik in haar mond. Door het stoten van Rico hoeft ze niet te pijpen.

Bij iedere stoot vliegt de eikel achterin haar keel. Rico kletst nu op haar billen. Ze draait zich in 1 tel om en is net op tijd om zijn lading in haar gezicht te voelen spuiten. Hij blijft maar spuiten en pas als hij luidruchtig kreunt neemt ze zijn eikel in haar mond en zuigt overduidelijk het laatste beetje uit zijn ballen omhoog. Terwijl ze dit doet heeft de andere man zijn harde pik al in haar kutje geduwd en neukt haar in een moordend tempo.

Haar tieten bengelen echt alle kanten op. Hij kreunt en stoot 5 x hard en diep. Hij is echt sterk. Hij tilt mijn vrouw op bij de schouders waardoor ze nu staand bovenop zijn paal zit.

Haar lippen staan wijd open en bedekken een deel van zijn balzak. Hij hopt ze iets op en neer en dit zorgt ervoor dat ze enorm begint te schokken. Hij houdt ze goed vast bij haar armen. Zijn slappe paal bengelt voor haar mond en met een klein duwtje zit hij er al weer in.

Ronde 2 kan beginnen. Hij neukt haar nu in haar mondje. Mijn vrouw is nog aan het bijkomen van haar orgasme. Alsof het een zakje chips is pakt Rico mijn vrouw over en tilt haar op. Op identieke manier zit ze nu bovenop Rico zijn keiharde paal.

Haar kutje is nog drijfnat en Rico begint haar op en neer te bewegen. Ik kijk op mijn telefoon en ik sta inmiddels al een kleine 25 minuten bij het raam. Dit betekent dat mijn vrouw nu al minimaal 20 minuten aaneengesloten geneukt wordt. Nog steeds is ze niet helemaal bij. Ik zie dat die andere man zijn pik met glijmiddel in staat te smeren. Rico tilt haar nu vrij hoog op en als komt de andere man achter haar staat laat hij haar zachtjes zakken. Ik zie, recht voor mijn eigen ogen, hoe de dikke lul van de andere man zo haar kontgaatje in floept.

Langzaam zakt ze en als Rico haar op en neer begint te bewegen is pas duidelijk te zien dat ze gesandwiched wordt. Twee monsterlullen, op en neer, op en neer. Langzaam komt ze een beetje bij. Ik hoor haar kreunen. Dit betekent dus dat ze 50 centimeter pik in haar heeft zitten… en er van geniet! Het op en neer wippen wordt nu iets heftiger. Ineens kreunen beide mannen tegelijkertijd.

Aan hun bewegingen is te zien dat ze allebei aan het spuiten zijn. Rico tilt mijn vrouw op en zet haar op de grond. Er druppelen flinke klodders op de grond. Met een handdoek poetst Rico haar kut en kont af. Mijn vrouw kijkt op haar horloge en ik zie haar schrikken. Ik moet echt naar huis nu, koken. Voordat ze naar de voordeur loopt wrijft ze nog even over allebei de eikels.

Ik moet eerder thuis zijn dan mijn vrouw. Nu zit ík met grote ogen en open gevallen mond te kijken, haar handen voelen zalig rond mijn pik en ballen en een enorm geil gevoel maakt zich langzaam maar zeker meester van mij. Ze kijkt zo een tijdje gebiologeerd naar mijn pik terwijl ze langzaam doorgaat met het zachtjes strelen van mijn ballen. Ik heb zelf ook al een paar maanden geen sex meer gehad en weet dat ik hopeloos verloren ben. Ik trek mijn broek omhoog, sta op en trek haar aan haar hand achter mij aan.

We lopen zonder te praten het huis in en gaan de trap op richting de badkamer. Ze knikt en begint zich uit te kleden. Ik trek mijn zwembroek uit en als ik opkijk zie ik hoe ze haar schoenen, sokken, korte broek en T-shirt uittrekt. Ze gooit alles op een hoopje op de grond en staat voor mij in een allerliefst stringetje met bijpassende BH die perfect bij haar lichaam passen. Ze maakt haar BH los achter haar rug en als ze deze op de grond laat vallen komen haar prachtige borsten tevoorschijn.

Haar tepels staan stijf naar voren en ze bukt zich om haar string uit te doen, ze stapt uit het broekje als het op de grond gevallen is. Nu staat ze helemaal naakt voor mij, alles prachtig in proportie. Ik zie dat ze haar kutje helemaal kaal geschoren heeft en ik kijk zo tegen haar lipjes aan, mijn pik maakt een sprongetje. Ik draai haar om aan haar schouders en duw haar de ruime douche cabine in, ik stap meteen achter haar aan en doe de deur dicht achter me.

Ik draai de thermostaatkraan open en de luxe grote douche kop begint heerlijk warm water over ons heen te sproeien. Ik pak de fles met douche gel en spuit een flinke hoeveelheid uit de fles op mijn hand. Ik kijk haar aan en zie haar daar naakt voor mij staan in al haar jonge schoonheid.

Ze kijkt naar mij en bijt zachtjes op haar onderlip in afwachting van wat er komen gaat. Ik verdeel de douche gel over twee handen en begin haar bovenlichaam in te zepen. Ze steekt haar armen omhoog, sluit haar ogen en kreunt zachtjes.

Ik zie haar genieten. Ik sop haar nek en rug in, via haar schouders ga ik naar haar glad geschoren oksels en daarna richting de voorkant van haar lichaam. Ik zeep haar borsten in en zak verder naar haar buik. Daarna zijn haar billen aan de beurt en haar gladde huid voelt heerlijk aan onder mijn handen. Als ik vervolgens haar bilspleet en kutje voorzichtig van een laag schuim voorzie kreunt ze weer en doet ze haar ogen open, ze bijt weer op haar onderlip.

Terwijl mijn handen verder gaan met haar bovenbenen blijf ik haar aankijken. Na ook haar onderbenen ingezeept te hebben trek ik haar aan haar middel onder de straal van de douche en begin met mijn handen de zeepresten van haar lichaam te wrijven. Het valt me op dat ze ineens geen U meer zegt. Ze houd de fles op zijn kop en spuit een straal koude gel over mijn rug. Als ze me ziet huiveren van de koude sensatie giechelt ze zachtjes. Ze zet de fles weg en begint met haar heerlijke handen over mijn lichaam te wrijven om de zeep zijn werk te laten doen.

Ze zeept mijn hele lichaam in en verwijdert zo de zonnebrandolie van mijn huid. Ook mijn bilspleet en pik worden niet overgeslagen, ze doet het vluchtig maar knijpt wel even zachtjes in mijn pik en ballen, als reactie voel ik mijn lul zachtjes iets groeien.

Als ze klaar is spoelt ze ook bij mij de zeepresten weg en terwijl ik haar aan kijk draai ik de kraan dicht. We stappen de douche uit en ik pak de grootste badhanddoek die ik heb uit de kast. Ik sla de handdoek om haar heen en wrijf haar lichaam om het te drogen.

Als ik klaar ben neemt ze de handdoek over en wrijft mijn lichaam droog. Al die tijd word er nauwelijks gesproken en kijken we elkaar constant in de ogen, ze laat de handdoek op de vloer vallen. Ik pak haar hand en ze volgt mij naar de slaapkamer. In de slaapkamer aangekomen laat ik haar voor gaan en ze strekt zich uit op het bed, ik volg haar en trek haar aan haar middel naar mij toe. Onze lichamen raken elkaar en ze slaakt een zucht, ik voel de uitgeblazen lucht mijn lichaam en gezicht raken.

Ondanks de warmte krijg ik even kippenvel. De manier waarop ze zich tegen mij aanvlijt en haar arm om mij heen slaat geeft me vervolgens weer een warm gevoel. Ik kijk haar aan en vraag haar mij te vertellen wat ze lekker vind en wat de gevoelige delen van haar lichaam zijn. Terwijl ze dit zegt wijst ze naar haar nek en oorlellen. Kom je daar dan lekker van klaar? Ik zoen haar op haar voorhoofd, daarna zoen ik haar zachtjes op haar mond.

Ik streel haar nek en kus haar mond weer, langer nu. Ze beantwoord mijn zoen en kreunt zachtjes. Ik kus haar op een oorlel en laat mijn hand van haar nek via haar schouder naar haar borsten glijden. Terwijl ik dat doe begin ik zachte zoentjes in haar nek te plaatsen. Zachtjes streel ik haar borsten en knijp ik plagend even in haar tepels. Haar tong dringt nu mijn mond binnen en begint een heerlijke trage draaiende beweging om mijn tong te maken. Ik sluit mijn ogen en voel haar zachte verende borsten met keiharde tepels onder mijn hand terwijl ik geniet van de tongzoen.

Zo blijven we een tijdje doorgaan. Als we de zoen onderbreken kijkt ze me ondeugend lachend aan. Ik lach met haar mee en moet toegeven dat ik ook erg aan het genieten ben. Ik streel haar buik en kus nu zachtjes haar borsten. Ik trek een nat spoor met mijn tong rond één van haar tepels om hem vervolgens in mijn mond te nemen.

Ik zuig haar tepel naar binnen, laat mijn tong rondjes draaien en bijt zachtjes in het verende vlees. Ze knijpt met haar hand in mijn arm, trekt me tegen zich aan en zucht diep. Ik laat haar tepel uit mijn mond schieten en zoen haar weer. Mijn hand gaat van haar buik naar haar borsten, door naar haar nek en weer terug via haar borsten naar haar buik.

Haar ademhaling versnelt wat en ze krijgt een blos op haar gezicht. Ze draait zich van mij af en doet wat ik van haar vraag. Ik steek mijn ene hand onder haar nek door en begin daarmee haar borst te strelen die het verst bij mij weg is. Met mijn mond begin ik haar andere borst te verwennen. Zachte kusjes wissel ik af met likjes, tepel zuigen en zachtjes bijten. Haar ogen zijn dicht en steeds meer hijgend ligt ze te genieten terwijl ze een beetje met haar heupen draait.

Met mijn vrije hand streel ik haar buik. Na een tijdje pakt ze mijn hand waarmee ik haar buik streel en duwt hem omlaag richting haar kutje. Ik kijk haar aan en zie dat ze weer op haar onderlip bijt.

Met mijn vrije hand glij ik nu over haar gladde heuveltje. Ze duwt haar bekken omhoog om de aanraking met mijn hand te verhevigen. Ik blijf haar lekker teasen en haar hijgen en kreunen word steeds heviger. Na een tijdje raak ik met een vinger zachtjes de gleuf aan tussen haar buitenste schaamlippen zonder ze uit elkaar te duwen.

Ze kan niet meer stil liggen en ik voel haar lichaam trillen terwijl ik haar borsten blijf verwennen met één hand en mijn mond. Na haar een tijdje zo teasend te verwennen laat ik voorzichtig een vinger tussen haar schaamlippen glijden.

Ze is inderdaad kletsnat en een heerlijke warmte sluit zich om mijn vinger. Ze ligt met haar ogen dicht, trillend te kreunen en haar bekken schokt bij de bewegingen die mijn vinger maakt tussen haar lipjes. Als ze een beetje gewend is aan mijn vinger laat ik hem langzaam verder haar kutje in glijden. Rustig begin ik mijn vinger op en neer te bewegen in haar kutje.

Na een tijdje begin ik haar klitje te betrekken in de bewegingen van mijn vinger. Beurtelings cirkel ik met mijn vinger rond haar klitje en laat ik die zelfde vinger in haar natte kutje glijden. Ik gebruik het vocht wat uit haar kutje komt om haar klitje glad te maken.

In de tussentijd blijf ik met mijn andere hand en met mijn mond haar borsten verwennen, alleen af en toe onderbroken voor een lekkere tongzoen.

Dit gaat zo een tijdje door, ik voeg een tweede vinger toe waarmee ik haar kutje verwen en langzaam maar zeker bouwt de spanning op en ik merk dat ze dicht tegen haar hoogtepunt aan zit. Ik doe mijn best om het ritme vast te houden en voel haar niet veel later schokkend en kreunend klaar komen.

Haar kutje trekt pulserend samen om mijn vingers en het zweet staat op haar voorhoofd, ik zie haar huiveren van genot. Ze trekt haar benen op en als ik mijn vingers uit haar kutje laat glijden trekt ze zichzelf strak tegen mijn lichaam om zo een tijdje bij te komen. Er is even stilte en zachtjes streel ik haar voorhoofd. Ze brengt haar gezicht naar het mijne en zoent mij teder op mijn mond. Ik glimlach naar haar en zeg dat ik het erg leuk vond om haar zo te verwennen.

Glimlachend laat ik mij achterover vallen in afwachting van wat er gaat gebeuren. Ze legt haar hand op mijn slappe lul en begint hem zachtjes te strelen. Met schokjes richt mijn pik zich op. Ze houd hem in haar hand en voelt hem schoksgewijs groeien. Met haar andere hand streelt ze zachtjes mijn ballen. Het duurt niet lang of mijn lul is keihard geworden.

Ze kijkt me even aan en giechelt een beetje. Nu houd ze mijn kloppende stijve lul in haar ene hand en met haar andere hand kneed ze zachtjes mijn ballen. Zachtjes trekt ze mijn voorhuid weer naar beneden om mijn glimmende eikel tevoorschijn te laten komen. Ze wil het van dichtbij zien en ik voel haar adem op mijn pik. Ik geniet van de tederheid in haar onderzoek. Ik kijk naar haar mooie lichaam, haar strakke heupen, haar ranke rug en haar heerlijke stevige borsten. Ze heeft een mooie hals valt me nu ineens op terwijl ze de tijd neemt om mijn pik en ballen grondig te bevoelen en bekijken.

Ineens kijken we allebei richting de slaapkamerdeur. Een swingend muziekje komt ons tegemoet vanuit de overloop. Ik kan het niet thuisbrengen. Ik hoor haar praten maar kan niet verstaan wat er gezegd word en vrij snel word het weer stil. Na een paar minuten loopt ze de slaapkamer binnen met haar kleren weer aan. Ik kijk haar zwijgend aan. Ze loopt naar mij toe en kust me op mijn mond, vervolgens buigt ze over me heen en kust mijn ballen en mijn gekrompen pik.

Zonder om te kijken loopt ze de slaapkamer uit en ik hoor haar de trap aflopen naar beneden. Ik sta op van het bed en volg haar naar beneden. Terwijl ik richting de achterkant van het huis loop komt ze me tegemoet met haar uniformbloes onder haar oksel en passeert ze me richting de voordeur.

Ik besef me dat ik geen kleren aan heb en laat teleurgesteld mijn armen langs mijn lichaam zakken. Verdwaast loop ik naar de achtertuin. Ik ga op het ligbed zitten en zit daar een tijdje na te denken over wat er nu eigenlijk allemaal gebeurt is. Het duurt een tijdje voordat ik mezelf weer ben en het normale ritme van de zaterdag oppak.

De maandag komt, ik pak het ritme van de week op en ga naar mijn werk. Maandagavond kan ik de rust niet vinden thuis. Bij elk geluid dat ik denk te horen hoop ik dat het Mirna is die aan de deur komt. Er gebeurt niets en dinsdag ook niet. Woensdag en donderdag gaan voorbij en ik begin te twijfelen of ik het niet allemaal gedroomd heb. Ik twijfel even maar stem in omdat ik bang ben anders gek te worden en hoop eigenlijk dat ik haar uit mijn hoofd kan zetten.

Zaterdagochtend sta ik op en na een douche kleed ik me aan. Ik kijk uit het raam en zie dat het hard waait en regent. Ik wil net weglopen bij het raam als ik iemand in een regenjas met capuchon op in de richting van de voordeur zie lopen. Ik loop op mijn sokken naar beneden en open de voordeur. Het is Mirna, ze kijkt me glimlachend aan terwijl ze met haar handen probeert te voorkomen dat haar capuchon afgeblazen word door de wind.

Ik maak ruimte voor haar om me te passeren en ze schiet langs mij heen de gang in. Snel sluit ik de deur achter haar. Rillend van de kou en nattigheid doet ze haar regenjas uit. Ik pak het aan van haar en hang het over een hanger. Ondanks de jas is ze doorweekt, haar haren zijn nat. Ze ziet er uit als een klein verzopen katje. Ik ga haar voor de kamer in en laat haar plaatsnemen aan de eettafel.

Ik loop door naar de keuken, pak een schone theedoek uit de kast en loop terug naar haar. Nog steeds glimlachend pakt ze de handdoek aan en begint haar haren en gezicht een beetje droog te wrijven. Ik sta stilletjes naar haar te kijken. Als ze weer een beetje droog is neem ik haar op.

Ze heeft een spijkerbroek aan die strak om haar lekkere kont zit en een hippe blouse. Ik pak de droogdoek van haar aan en terwijl ik naar de keuken begin te lopen vraag ik of ik iets warms voor haar kan inschenken. Ik knik en ga water op zetten. Daarna haal ik het besproken bedrag uit mijn beurs met een beetje extra en leg dat voor haar op tafel neer.

Ik schenk twee mokken vol kokend water en zet deze op tafel. Ik haal een houten doos met verschillende soorten thee uit de kast en zet die ook op tafel. Ze kiest een theezakje uit en doopt het in haar mok. Als ze het theezakje uit de mok haalt kijkt ze me vragend aan.

Even later zitten we zwijgend tegenover elkaar aan tafel met een dampende mok thee voor ons. Ik kijk haar vragend aan. Ze kijkt verlegen omlaag en draait een beetje op haar stoel. Ik kan niet voorkomen dat ik moet glimlachen en van binnen juich ik. Ik probeer niet te laten merken wat er allemaal door me heen gaat. Het klinkt verbazend volwassen. Ik neem een slok van mijn thee maar het is eigenlijk alleen bedoelt om mezelf een houding te geven. Ze glimlacht en kijkt me vragend aan.

Ik probeer het zo cool mogelijk te zeggen maar mijn hart gaat tekeer. Ze zet haar mok thee op tafel en staat op. Ze loopt om de tafel heen naar me toe, pakt mijn mok uit mijn hand en zet hem op tafel. Ik kijk haar aan. Ik sta op en volg haar. Ik stel vast dat ze me weer volledig in haar macht heeft. Ze leid me de trap op en loopt naar de slaapkamer.

We gaan naast elkaar op de rand van het bed zitten. We kijken elkaar even glimlachend aan. Dan slaat ze een been over mijn been en brengt haar mond naar de mijne. Ik voel haar tong mijn mond in komen en we beginnen een lange , langzame tongzoen. Ze heeft een arm om mijn nek geslagen en als ik mijn ogen even open doe zie ik dat zij ook met haar ogen gesloten aan het genieten is.

Haar lichaamsgeur ruikt licht naar een fris parfum en ik snuif diep om het in mij op te nemen. Na een tijdje duwt ze me achterover plat op het bed, ik trek haar mee en we rollen naar het midden van het bed. Ik lig op mijn rug en Mirna ligt bovenop mij.

Ze giechelt en kijkt me aan door het haar wat voor haar gezicht hangt. We zoenen weer en een hand graait door mijn haar. Ik rol voorzichtig op mijn zij en ze komt naast me terecht. Ik reik naar haar voeten, maak haar schoenen los en gooi ze naast het bed. Zij pakt mijn shirt en trekt het over mijn hoofd, ik doe mijn armen omhoog om haar te helpen. Ik trek het shirt van mijn hoofd en kijk haar aan.

Ik zie die ondeugende blik weer en haar ogen glinsteren. Ik druk haar met haar schouders plat op het bed en kietel haar in haar zij. Ik buig glimlachend over haar heen en we zoenen weer. Met mijn vrije hand begin ik van boven naar beneden langzaam de knoopjes van haar blouse los te maken. Ik zoen haar in haar nek en maak een spoor van zoentjes naar beneden achter de opengaande knoopjes aan. Ze zucht en streelt door mijn haar.

Als alle knoopjes los zijn sla ik haar blouse open. Ze komt overeind trekt haar blouse uit en gooit hem naast het bed, ze reikt achter zich om haar BH los te maken en gooit deze vervolgens achter haar blouse aan. Ze laat zich weer achterover op het bed zakken, ik volg haar en ik zoen haar weer op haar mond. Met een hand streel ik haar nek. Ze pakt me vast en trekt me over zich heen, met mijn blote bovenlichaam raak ik het hare, we zoenen. Na een tijdje duwt ze mij van zich af, op mijn rug en ze rolt meteen achter me aan tot ze boven op mij ligt.


Nneuken sex nijmegen


lul sabbelen erotische gratis