Hand in kut stiekem buitensex

hand in kut stiekem buitensex

...

Pik komt klaar erotische massagesalon rotterdam
hand in kut stiekem buitensex

...
Sex massage tilburg stevige neukpartij


Lekker adver liters zaad spuiten


Soms ging ik met Yolanda uit school al mee naar haar huis en dan dronken we samen met haar moeder een kop thee, maakten we ons huiswerk op haar kamer, bleef ik eten en na wat muziek geluisterd te hebben gingen we samen na de koffie weg naar jazzballet. Daarna ging ik naar mijn eigen huis en de volgende dag deelden we weer bijna helemaal samen.

We hadden ons helemaal opgetut en we praatten over allerlei vrouwenzaken, zoals make-up en popsterren. Het viel ons op dat we het eigenlijk altijd eens waren en dezelfde ideeën over allerlei zaken hadden. We zaten met de hoofden dicht bij elkaar te kijken in een oud fotoalbum van Yolanda en ze draaide haar hoofd naar me toe en zei zacht: Als vanzelf drukte ze haar lippen tegen de mijne en even vanzelfsprekend beantwoordde ik haar kus door mijn mond iets open te doen en voor dat we het zelf beseften waren we aan het tongzoenen.

Bijna tegelijk realiseerden we ons allebei opeens wat we aan het doen waren en moesten even aan het idee wennen dat je stapelgek kon worden op iemand van je eigen geslacht en dat dat zover kon gaan dat je lichamelijk kontakt met elkaar zocht. Even flitsten er allerlei gedachten door mijn hoofd, maar heel gauw kwam ik tot de konklusie dat er niets fout was aan datgene wat we deden, alleen had ik er nooit bij stil gestaan dat zoiets mij zou kunnen overkomen.

Want Yolanda en ik waren tot dusver alleen maar vriendinnen geweest zonder behoefte om meer voor elkaar te zijn, maar nu dat wel zo bleek te zijn had ik daar totaal geen bezwaar tegen.

Sterker nog, het was warm en ik was wel in stemming om eens lekker klaar te komen en dat mijn liefste vriendin daarvoor zou zorgen, wond mij alleen maar meer op. Yolanda was ook heel even verward door de situatie, maar kwam blijkbaar tot dezelfde konklusie als ik en wilde maar een ding: Ze ging met haar hoofd tegen de achterkant van de bank leunen en bood mij zo haar lippen aan en stak daarbij haar arm dusdanig uit dat ze direkt in aanraking met mijn tieten zouden komen.

Ze liet het dus van mij afhangen of we verder gingen en maakte door haar houding totaal geen geheim van wat zij ervoor voelde. Ik sloeg de handen om haar heen en begon opnieuw te kussen.

Onze tongen verstrengelden zich met elkaar en haar hand begon over mijn borst te aaien. Ik bracht mijn hand naar beneden en streelde zachtjes over haar mooi gevormde tiet. Ik stak mijn hand in haar bloes en in haar BH zodat ik haar zachte huid kon voelen.

Zij trok met haar beide handen mijn bloes uit de rok en ging bij mijn rug omhoog om mijn BH los te maken en bracht links en rechts haar handen naar de voorkant van mijn lichaam om mijn tieten te kunnen strelen. Ik heb je altijd heel aardig gevonden, fluisterde ze, maar lichamelijk vond ik je ook altijd een meid die er goed uitzag. Nu was ze zelf ook alles behalve lelijk en ze had een bijzonder mooi stel benen met daarboven een lekkere kont. Ik knoopte haar bloes verder los en haalde een borst uit haar BH en streelde zacht over haar borst en rolde haar tepel tussen mijn vingers tot deze hard en puntig vooruit stak.

Ik maakte mijn mond los van de hare en zakte naar beneden om haar tiet te kunnen zoenen, maar Yolanda ging iets naar voren hangen en vroeg mij om haar BH los te haken, want het knelde behoorlijk. Een beweging achter haar rug en ik trok aan de voorkant haar BH tot onder haar kin, zodat beide borsten geheel bloot mij tegemoet staken. Ik likte ze allebei tot ze glommen van mijn speeksel en Yolanda streelde mijn borsten zo teder, dat mijn kut er drijfnat van werd.

Het liefst had ik mijn slip uitgescheurd en was bovenop de dikke kaars geklommen, die op tafel stond. Yolanda begon te hijgen en begreep dat ik ook beregeil was geworden. Ze stak een hand onder mijn rok en begon langzaam omhoog te gaan. Het leek een hele tijd te duren voordat ze bovenaan was en ze begon over mijn kut te wrijven, terwijl ik mijn onderbroek nog aan had.

Ik steunde en kreunde, want hiervan werd ik pas echt nat. Ik denk dat ze na een minuut mijn slip wel kon uitwringen, zo opwindend vond ik dat. Yolanda droeg een spijkerbroek en ik liet mijn hand afdalen naar haar kruis. Ik wreef over de stof, maar deze was hard en stug en dus ging ik de binnenkant van haar dijen strelen.

Yolanda deed haar benen wijd uit elkaar en ik drong met mijn tong weer bij haar mond naar binnen. Vurig werd dit beantwoord en ik zei tegen haar: Ja, zei ze en laten we naar mijn kamer gaan, want misschien kan iemand ons hier zien en ik wil ook niet dat iemand ons hier over de mat loopt. Aangekomen op haar slaapkamer deden we de deur dicht en Yolanda trok haar spijkerbroek uit. Ik deed mijn bloes en BH uit en ging op het bed liggen met de benen gespreid. Yolanda kwam op mij liggen en gaf me een dikke zoen en had haar hand alweer onder mijn rok en wurmelde mijn broekje aan de kant en begon over mijn kut te strelen.

Ik trok een been iets op, zodat ze meer ruimte had. Mijn klit was keihard en mijn kut zeikenat. Ik ontdeed haar van haar bloes en BH. We wreven onze borsten tegen elkaar en mijn handen gingen bij de achterkant van haar slip in en wreef over haar wel gevormde billen.

Ik kroop iets naar onder, zodat een tiet van Yolanda voor mijn mond kwam te hangen en ik beet heel zacht in haar tepel en liet mijn hand verder in haar bilnaad afdalen totdat ik haar spleet voelde. Jemig, wat was die heet. Ik stak mijn vinger erin en begon langzaam in en uit te gaan. Uit pure nieuwsgierigheid had ik wel eens van mijn eigen kutsap geproefd en ik was reuze benieuwd of alle meisjeskutten zo zouden smaken. Ik haalde mijn vinger eruit en bracht hem naar mijn mond. Ja, het smaakte net zo en terwijl ik mijn eigen sap destijds niet echt lekker vond, was dit het einde en wilde ik eigenlijk alleen maar meer.

Yolanda maakte de rits van mijn rok los en toen ik mijn kont iets optilde, trok ze deze van mij weg en we waren nu allebei in een slipje gekleed. Geil fluisterde ik tegen haar: Snel ontdeden we ons van het laatste stuk textiel. Niets liever wilde ik dan haar kut proeven en met lange halen likte ik haar spleet. Dan stak ik mijn tong weer diep in haar, om daarna haar klit weer te verwennen.

Onder haar kut pronkte haar kontgaatje en ik kon de verleiding niet weerstaan. Ik wreef zoveel mogelijk kutsap richting aars en daarna maakte ik mijn vinger zo nat mogelijk in mijn mond. Blijkbaar had zo wel iets vaker in haar reet gestoken, want ze ontspande het kleine gaatje meteen en mijn hele vinger drong naar binnen. Toen ik nog een paar keer over haar klit likte en een andere vinger diep in haar spleet stak, begon ze nog harder te zuchten en te kronke- len.

Opeens spande haar hele lichaam en kneep ze mijn handen haast fijn en kreunend beleefde ze een vreselijk intensief orgasme. Ondertussen had ze zelf ook niet stil gezeten en likte driftig aan mijn kut en probeerde zoveel mogelijk vingers in mijn kut te steken. Ze kwam niet verder dan twee vingers, die er voor de helft ingingen.

Plotseling haalde ze ze eruit en begon mijn poepertje te likken. Ik reageerde heftig, want dat deed ze heel geraffineerd. Terwijl je pik tussen mijn billen heen en weer schuurt, je ene hand geil mijn borsten masseert, glijden er ook een paar vingers mijn kut in. Je duwt je vingers nog dieper me natte kut. Met beide handen om me borsten heen, schiet je met 1 keiharde stoot je harde lul me kut in.

Als je goed diep zit kreunen we allebei van genot. Je blijft keihard stoten. Het was kerstavond en het was net beginnen te sneeuwen, hier hadden we al jaren op zitten wachten een echte witte kerst.

Ik keek nog een x uit het raam, een beetje bezorgd omdat Pieter nog niet thuis was, hij was een paar dagen op reis geweest voor zijn Het was weer eens zomervakantie lekker warm als de dagen zijn zo warm had ik het ook, elk jaar ga in naar de manege om te helpen zo dat ze geen krachten te kort kwamen, als ik hielp mocht ik daar slapen en eten,douchen etz.

Er waren veel andere mensen Daar was die dan.. De aantrekkelijke mysterieuze man, die ik twee weken voor het eerst zag en betrapt had op wilde seks tegen het bankje waar ik nu zit, mooi zwart Home » Blog » Buitensex. Share this post Twitter Email. Related Posts Sneeuwstorm Het was kerstavond en het was net beginnen te sneeuwen, hier hadden we al jaren op zitten wachten een echte witte kerst.

Op de manege Het was weer eens zomervakantie lekker warm als de dagen zijn zo warm had ik het ook, elk jaar ga in naar de manege om te helpen zo dat ze geen krachten te kort kwamen, als ik hielp mocht ik daar slapen en eten,douchen etz.